sobota 24. května 2014

Ladybox květen 2014



Po dubnové pauze jsem tento měsíc opět měla objednaný Ladybox. 
A co tedy obsahoval můj květnový ladybox?

1.

Vezmu to od konce. Čokoláda. S příchutí zeleného čaje. Chtěly jsme ji s dcerou ochutnat, my jsme obě takové závislačky na čokoládě. Jenže ona byla docelá malá a nějak zmizela, ani nevíme jak. :) Jako moc nám nechutnala, protože my nemáme rády zelený čaj. Ale čokoláda byla jemná, dobrá, takže jsme jí ten odér zeleného čaje jakoby odpustily. Tak dlouho (bylo to fakt vteřinové dlouho - krátko) jsme se snažily jí přijít na chuť, až zmizela.








2. 

Pigmenty. Věděla jsem, že tam mají být a tak jsem jen doufala, že mi pošlou správný odstín. Nemám zrovna moc ráda hnědé a přírodní odstíny, mně víc sluší barevné, modré, zelené, růžové, fialové... Sláva, trefili se! Mé pigmenty Alva Green Equinox (2,25g) jsou v odstínu Warm Azure, tedy takové modro-zelené. Hned jsem je musela vyzkoušet a jsem s nimi spokojená. Na podkladové bázi (Dermacol) držely výborně po celý zbytek dne. Líčení s nimi šlo bez problémů, k mému překvapení vůbec neprášily a neopadávaly. 



A tady pár fotek na mých očích, jak za denního světla, tak při umělém osvětlení večer:







3.

Mememe tekutý rozjasňovač - Skin Illuminator Beat The Blues, můj je v odstínu Oyster Gold. Jedná se o plné balení 12 ml, cena 269 Kč. Tak na ten jsem se hodně těšila, protože mám skoro všechny rozjasňovače jen sypké. Je v lahvičce a má aplikátor se štětečkem, něco jako lak na nehty. Mám ho na sobě i na výše zveřejněných fotkách, ale že by to byl nějaký zázrak, bych neřekla. Možná je to i tím, že jsem ho dala na make-up a poté jsem dávala pudr. Takže budu muset někde vyhledat návod, jak ho správně aplikovat, nejspíš s porušením pravidla suché na suché, krémové na krémové. Takže můj úplně první dojem byl: Zlatý rozjasňovač od e.l.f.u :)
Pro vás alespoň fotky tohoto rozjasňovače:





4. 

A večer přišel čas na odlíčení, takže teď by přišly na řadu odličovací tampóny. Ale jelikož mám jiné načaté, nechtěla jsem tyto zatím otvírat. Tak alespoň fotky: 








5.

A k odlíčení jsem hned mohla vyzkoušet Ziaja jemný odličovač očí (120 ml, plné balení, 60 Kč). Co k němu říct? Po prvním použití asi jen toliko, že není parfemovaný. Odlíčil v pohodě, stejně jako nějaká micerální voda. Překvapil mě šroubovací uzávěr, raději mám ty zaklapávací. Je to můj první produkt od této polské značky. 




6. 


A teď by mohl přijít na řadu španělský krém zn. Xhekpon, který slibuje regeneraci, hydrataci a ochranu, protože obsahuje kolagen a aloe vera. Parabeny obsahuje, takže trvanlivost má do 2/2017. Ale protože jde o cestovní balení v hliníkové tubičce, které se nejprve musí propíchnout, nechci ho hned otevírat, bude se mi za pár dní hodit na dovolenou. Nikde jsem se nedočetla, že by obsahoval UV filtry, takže ho nejspíš budu používat jako noční krém. Uvidíme, až ho vyzkouším, však na každý krém využití najdu. :)








7. 

Dále ladybox květen 2014 obsahoval 1 ks vzorku Lavera pleťový krém (1 ml). Je určený na denní použití, je čistě přírodního složení - rostlinné výtažky, másla a oleje. Vyzkouším, uvidím, moc tomu nevěřím :)
Plné balení tohoto krému 30 ml stojí 249,- Kč, což se mi zdá dost.




























8.

Jako bonus v boxu beru slevové kupóny. Byly tam tři, ještě nevím, zda je využiji, ale ty větší platí až do konce roku a to vypadá tedy nadějně.



Shrnutí:

Krabička je tentokrát světle růžová. Já mám radši zářivé barvy a teď s příchodem léta by mi připadala vhodnější více barevná. Tato byla myslím i v únoru.



Celý obsah - Ladybox květen 2014



Průvodní dopis s popisem výrobků:






A co jste měly ve vašem boxu vy? Něco jiného nebo to samé? Škoda, že jsem v něm nenašla ty náhodně vložené naušnice :) Ale jinak jsem s obsahem spokojená. Nejvíc mě potěšily ty pigmenty. 









































Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za váš komentář ke článku, Radka.