pondělí 6. října 2014

Olej na nehty - fake O-P-I

Ahoj ženy,

máme tu dnes typické podzimní počasí a je proto dobré se více věnovat svým rukám a nehtům, které v tomto období potřebují více mazat a hydratovat. 




Měla jsem v září svátek a dostala jsem od kamarádky dárek, olej na nehty a jejich okolí. Je v takové té šroubovací tubičce, kdy pootočením vytlačujete olej do štětečku, kterým se pak na ruce nanáší. 


Takže mažu, protože mám teď nehty strašně zničené z práce. 
Ale co mě "pobavilo", že na krabičce byl nápis O.P.I. A přitom všechny texty psané v angličtině byly plné chyb, což jsem poznala i já neangličtinář. Tak jsem koukala na stránky O.P.I. a samozřejmě žádný takovýto olej nenabízejí. Prostě je to fake z Číny, tento prý koupený na aukru za pár korun. 


zdroj: obrázky na google.com


Olej to je, ale jaký, to samozřejmě nevím, já mám aroma broskve a manga, ale nevoní nijak. Ale tak okolí nehtů jsem celé léto moc neopečovávala, tak se budu mazat tímto a snad mi neuškodí, i když je z Číny. :) Našla jsem na netu, že ho prodávají v několika dalších variantách: např.třešňový, med a broskev, lily, pomerančový, melounový, borůvkový, růžový a jahodový.

zdroj: obrázky na google.com

Tak a teď pár mých fotek s tím mým:


 Takhle vypadá štěteček:






A teď ukázka těch textů:





A takhle vypadá olejíček: 





Co vy, vyhodily byste takový výrobek nebo byste ho používaly? 

4 komentáře:

  1. Tak to je dobrý :D No pokud by mi nijak nedráždil pokožku nebo nedělal něco, co by dělat neměl, tak bych ho možná používala :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Připadá mi, že mi spíš svědčí. Někde jsem kdysi četla, že na nehty stačí jakýkoliv olej, klidně stolní, který právě máme v kuchyni. Tak tento používám, stejně mi rychle ubývá. :) Dokonce mi je příjemnější než ten od Obay, o kterém jsem psala tady: http://radkakaiserova.blogspot.cz/2014/02/obey-your-body-cuticle-oil-serum.html

      Vymazat
  2. Já jsem dostala sadu "laků", které mají pečující účinky o nehty - jeden je na nehty, jeden na kůžičku a pak jeden s vitamíny po kterém se krásně lesknou nehty. Jsou z Německa a jsem s nimi moc spokojená. Není to klasický lak, tento se vmasírovává do nehtů a kůže, ale krásně voní.
    S touto značkou zkušenosti nemám, ale když zjistím, že něco, co jsem dostala (to, co si sama kupuji velmi prověřuji) je z Číny, ztrácím v ten produkt důvěru.

    OdpovědětVymazat
  3. To jsem pred lety take naivne koupila :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář ke článku, Radka.