úterý 10. listopadu 2015

Glanc box - první české vydání + VIDEO

Ahoj ženy!

Glanc box - listopad 2015


Dnes vám přináším jen stručnou informaci, že mi dnes dorazila první edice Glanc boxu. Pokud chcete vidět, co v něm bylo, neváhejte mrknout přímo na video, které jsem pro vás při rozbalování natočila.

Glanc box jsem znala z nějakých německých kanálů, takže když mi přišel e-mail, že bude i v ČR, hned jsem ho objednala. Ten mix z drogerie, skládající se z úklidových i kosmetických produktů, mě lákal. Cena byla 349,- Kč (pro předplatile Brandnooz boxu 299,- Kč) a byl snad během 1 dne vyprodaný. 

Měla jsem Brandnooz box 2x, ale ten mě svým složením až tak nezaujal a neláká, ale kosmetiku můžu a čističe se mi budou před vánocemi hodit (ne že jindy by se nehodily).

Velice lákavý na boxu byl i fakt, že hodnota produktů v boxu je cca 900,- Kč

Obsah se mi spíše líbil, i když bez zubní pasty s divnou příchutí bych se obešla a deodoranty taky moc nemusím, nechápu nějak jejich smysl. Když chci vonět, dám si parfém, když se nechci potit, sahám po antiperspirantech, které zabrání pocení i zápachu. 

Objednala bych si box znovu? 
Na 99% ano. :)

Další vydání zatím neplánují, ale pokud si ho nechcete nechat ujít, zaregistrujte se na stránku http://www.brandnooz.cz/ a nechte si zasílat e-maily o novinkách. 

glanc box listopad 2015

Box jsem si koupila a nelituji. 




A co vy, kdo z vás ho také má, jak se vám líbí a objednáte si ho příště, jestli zas někdy bude?

21 komentářů:

  1. Super.. právě jsem si něco chtěla pustit jdeš jako na zavolanou :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vydrž, youtube to zas brzdí, teprv 70%, snad to bude co nejdřív. :) Píšou, že ještě 30 min. :(

      Vymazat
  2. Mám taky, ale teda nadšená nejsem, čekala jsem víc novinek, skoro všechno z boxu už mám nebo jsem měla... příště nevím, ještě si to hodně rozmyslím, sice cena super, ale zas na co skladovat hromadu věcí, co nepoužívám..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak u mě je to spíš naopak, novinkám dlouho odolávám, takže jsem z toho ještě nic nezkusila. A určitě budu používat všechno. Už jen ze zvědavosti. Místo pasty by mě potěšila třeba nějaká dekorativka, ale oni tam musí asi dát to, co seženou, co jim výrobci dodají. Cenově se to ale vyplatí, mám jakoby vše za 1/3 ceny. A kdybych něco nechtěla, určitě bych to poslala dál.

      Vymazat
  3. Jsem ráda, ze je tu další box. Chtělo by to mnohem větší výběr

    OdpovědětVymazat
  4. Great items and this video:)
    kisses

    http://irreplaceable-fashion.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  5. Když vyšel glanc box, tak jsem ho strašně chtěla a bylo mi líto, že se nedá poslat na Slovensko. Jak teď vidím obsah, tak jsem ráda, protože bych byla zklamaná. Sice věci bych využila, ale měla jsem větší očekávání. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  6. Já na tyhle boxy nějak nejsem, radši si něco ve slevách ulovím sama, ale chápu, proč to překvapení mají lidi rádi :))

    OdpovědětVymazat
  7. téééda, myslím, že obsah bych určitě využila až na ten Garnier :)

    OdpovědětVymazat
  8. Tak já mám box taky a jsem spokojená ráda zkouším nové věci takže určitě vyzkouším!
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  9. jsem si ho chtela objednat a nestihla grrrr :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Těch boxů s kosmetikou je teď tak málo, že jsou okamžitě rozprodané. Snad mi další neuteče, určitě vám zas napíšu info na FB, až se začne prodávat.

      Vymazat
  10. Super, že je tu další boxík, nejvíc by mě potěšila asi ta micelárka :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, ta mě potěšila, už jsem ji 2x chtěla koupit, ale mám tu zbytky 4 jiných micerálek, tak je musím nejdřív dopotřebovat. Takže pak ji kupovat nemusím :)

      Vymazat
  11. Pekné video :-) No škoda tej micerálky :-) Ale na tom Borotalcu som sa zasmiala :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ani jsem to nakonec nijak nereklamovala, ono jí tam naštěstí nechybí tak moc, tak mě to nezabije.

      Vymazat
  12. Já jsem zjistila, že si novinky moc často nekupuji, protože v té chvíli mám nějaký rozdělaný produkt a protože si chci vždy pročíst nějaké recenze. Ale třeba na Borotalco jsem četla samé kladné a mně ta vůně až tak nenadchla. Ale vypotřebuji ho, jsem i tak ráda, že vím, jak voní, jaký je. A cenově se třeba tento box vyplatil. :)

    OdpovědětVymazat
  13. Tak dnes v noci sjíždím tvá videa :) Taky docela pěkný boxík. O Borotalcu slyším poprvé, ale deodoranty nekupuji, jedině antiperspi... nejradši mám Dove nebo Niveu. Micelárku od Mixy jsem měla, taky mi příjemně voněla, jen mi přišlo, že se jakoby úplně nevstřebala, měla jsem pocit lepivého obličeje, tak jsem zvědavá, jak sedne tobě. Nejspíš bych ocenila zubní pastu, navzdory nepříjemné chuti :) Mám totiž problémy s dásněmi. Ale cena je teda docela vysoká. Jinak Cif, krém od Dove, Garnier... super.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář ke článku, Radka.