čtvrtek 19. listopadu 2015

Delia - (levné!) kolagenové sérum na pleť - recenze


Ahoj ženy!

Dnes tu mám článek o jednom séru na pleť a dekolt. Já jsem značku Delia Cosmetics neznala, sérum jsem dostala v balíčku, když jsem dělala SWAP s Monikou z tohoto blogu.

Delia Cosmetics je polská značka, která vznikla v roce 1998, má tedy více než 17 let zkušeností. Své výrobky vyvíjí ve svých laboratořích a snaží se vyrábět pomocí inovativních technologií kvalitní produkty z nejlepších surovin. V Polsku má více než 5000 prodejen a po celém světě miliony spokojených zákazníků.


O séru jsem se rozhodla napsat, protože jsem byla velice překvapená poměrem cena - účinnost. Cenově se pohybuje do 100,- Kč (jak v kterém e-shopu v ČR). 

Obsah lahvičky je 10 ml. 

Já jsem tedy měla sérum Collagen 100% Serum - paraben free, Intensive Anti-wrinkle & Moisturising Treatment.

V krásné modro-zlaté krabičce je lahvička s kapátkem, což mi vyhovuje. Sérum je mléčně bílé, mírně husté. Nanáší se nejlépe večer na očištěnou pleť, po vsáknutí jsem si dávala i svůj běžný noční krém. Sérum se má používat 2x týdně na pleť, krk a dekolt. 

Co mi na něm bylo příjemné, byla jemná vůně, konzistence, kdy mi stačily cca 2-3 kapky na jedno použití, protože se krásně roztíralo a poměrně rychle se vsáklo. Měla jsem po něm vždy pocit dobře hydratované pleti. Nejraději jsem si ho dávala kolem očí, kde mi pomáhalo vyživit oblast drobných vrásek. 



Sérum jsem spotřebovala cca během 2 měsíců. Ale vzhledem k ceně mi to až tolik nevadilo, protože nebude problém si pořídit další balení.



Podle mě je naprosto ideální zejména pro ženy kolem 30 let, prostě tehdy, když se vám objeví první vrásky, na které zatím nepotřebujete pleť rozmazlovat extra drahými séry. I já se snažím zatím nepoužívat moc často pečující produkty high-end značek, protože si říkám, co bych pak používala za 10-15 let? 

Je mi trochu líto, že mi sérum došlo, ale uvažuji docela vážně o nákupu dalších kousků této značky, protože zatím mám s polskou kosmetikou dobré zkušenosti (Ziaja, Pierre René, Dax Cosmetics). Takže se dalšímu zkoumání nebráním a našla jsem na google několik e-shopů, kde se dají produkty této značky sehnat. 



Myslím si, že to je i dobrý tip na levný dárek třeba pro maminku






Monika jej myslím, pokud se nemýlím, zakoupila někde u nich v drogerii, ale ve velkých drogeriích jako je DM drogerie, Teta či Rossmann tuto značku nejspíš nenajdete. 

Závěrečné hodnocení:

Myslím, že za cenu kolem 70 Kč je to krásné a přijatelně působící sérum, má příjemnou konzistenci, pleť se po něm cítila spokojeně. Mile mě tedy překvapilo a hodlám zkusit i další produkty značky Delia Cosmetics. 


Už jste se někdy s touto značkou setkali? Pokud ne, líbí se vám? 

11 komentářů:

  1. S touto značkou jsem se zatím nesetkala. Vypadá sympaticky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ji právě vůbec neznala. No aspoň ty méně slavné značky mají dobré ceny :) Je to ještě o polovinu levnější než séra Balea, a ty mám docela ráda. :)

      Vymazat
  2. Tak to je zajímavý produkt. Značku vůbec neznám.

    OdpovědětVymazat
  3. Značku nepoznám, ale dle tvého popisu zní lákavě. :-)

    OdpovědětVymazat
  4. This is great product:)
    Have a lovely evening:)
    kisses

    http://irreplaceable-fashion.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  5. Od této značky jsem nic nezkusila a vidím ji poprvé. Ale abych řeklapravdu, tak se mi značka zamlouvá a kouknu se na nějaké nabízené produkty :)

    OdpovědětVymazat
  6. Super recenze :) pro mě "noname" značka, ale vypadá fakt suprově ^^ Cappuccino Lover

    OdpovědětVymazat
  7. O značce jsem v minulosti slyšela v souvislosti s jinými produkty. Výhledově za rok, za dva bych se po podobných produktech měla začít také dívat, a tento vypadá za tu cenu velmi schopně. :)

    OdpovědětVymazat
  8. je to opravdu vinikajici a jsem moc spokojena

    OdpovědětVymazat
  9. Tuto značku jsem objevila cca před rokem a jsem z ní nadšena! Co mě asi nejvíce udivilo, byla cena versus kvalita! Nyní používám sérum s arganovým olejem a nemám slov, co dělá s pletí za zázraky! Nakupuji přímo na jejich e shopu - Kosmetika - nehty a těším se z jejich zájmu a ochoty! Doporučuji pro zralou pleť vyzkoušet denní a noční krém s hadím jedem!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to bych ráda vyzkoušela, arganový olej dělá zázraky. :)

      Vymazat

Děkuji za váš komentář ke článku, Radka.