pondělí 30. listopadu 2015

Ebay - epilační pružina

Krásný den všem,

jsem tu s další věcí, zakoupenou na ebay.com. Tou je epilační pružina, která se tam dá sehnat do 20 Kč, ta moje vyšla asi na 7 Kč.




Byla jsem zvědavá hlavně na to, jestli to bolí, protože já mám nízký práh bolestivosti. Když do mě někdo dloubne prstem, mám pocit, že mi zlomil kost. Proto nesnesu ani svůj epilační strojek Braun, u kterého v reklamě slibovali bezbolestné použití. Já ho zkusila asi 3x, se slzami v očích, pak jsem ho zabalila do krabice a už mi tam pár let leží.



Když jsem občas na obličeji měla nějaký chloupek, trhala jsem si je pinzetou. To mě nebolí. Jsem schopná si v létě při válení na dece vytrhat pinzetou všechny chloupky na nohách. Ale je to samozřejmě zdlouhavé a ty nejjemnější chloupky ani pinzetou nejdou chytit. Z toho důvodu jsem se rozhodla pro tuto pružinu.



Její použití je jednoduché, stačí ji uchopit za konce, ohnout, přiložit k obličeji a začít otáčet konci, tím se pružina otáčí, kutálí se po obličeji a zachytává veškeré chloupky, včetně těch nejmenších. Chloupky si trhám proti směru růstu, takže výsledkem je hladká pleť bez chloupků.



Natočila jsem pro vás video, kde nejdříve mluvím o chloupcích na obličeji a potom pružinu předvádím v praxi. Celá epilace trvá asi 10 minut. Takže je to jednoduché a rychlé.

Co se týče bolesti, tak mě to na některých místech nebolí vůbec (tváře), kolem rtů to trochu bolí, ale není to nic hrozného, zhruba stejné, jako když si trhám obočí.

Více tedy ve videu zde:




Jak nakupovat na ebay najdete tady:
http://www.mejserada.cz/2014/09/jak-nakupovat-na-ebay-pro-uplne.html

Čím si chloupky z obličeje odstraňujete vy a jak často?

5 komentářů:

  1. Au, au, mě to teda bolí za tebe :D Dřív jsem na youtube našla jak udělat něco podobného s nitkou kolem obočí a bolelo to dost, strašně mi slzely oči.. takže u mě vede pinzeta :)
    Infinity of Colors

    OdpovědětVymazat
  2. tak to mě bolí i když si trhám obočí pinzetou :DDD

    OdpovědětVymazat
  3. Tyjo o epilační pružině slyším poprvé :)

    OdpovědětVymazat
  4. Celkem by se mi to hodilo, protože v obličeji jsem chlupatá jak opice, ale abych pravdu řekla, nemám na to koule!

    OdpovědětVymazat
  5. Toto mám, skúšala som to raz a strašne to bolelo, tak som to už potom neskúšala :D asi by som mala nabrať odvahu a skúsiť znovu :) som rada, že nie som jediná, čo si trhá chĺpky na nohách pinzetou :D
    Drew's Beauty

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář ke článku, Radka.