pondělí 16. listopadu 2015

I LOVE ... 5 produktů v kufříku - recenze


Kufřík s produkty I LOVE ... jsem si koupila na e-shopu Douglasu. Cena byla 549,- Kč. Krásný vyztužený kufřík je světle růžové barvy a obsahoval 5 produktů. Pojďte se dnes se mnou na ně podívat detailněji.


Přišel ve veliké krabici Douglas mint barvy. Byla opravdu veliká, jak kdybych si objednala mikrovlnku. 
Kufřík samotný měl zvenku kartonový pruh s fotkou a popisem produktů. 
Je docela prostorný a určitě se bude hodit.


Má dvoucestný zip a na dně 4 nožičky na postavení na zem. Uvnitř je vypodšívkovaný a na jedné stěně má kapsu. Podšívka je krásná :) Miluji srdíčka. 




Takhle vypadá všech pět produktů pohromadě. Jedná se o plné balení, ten oranžový sprcháč (či pěna) nalevo je půllitrový, aby to nevypadalo, že jsou to nějaké miniatury.




Jaké jsou moje názory na jednotlivé produkty?



I Love... Bubble Bath & Shower Créme
První jsme vypotřebovali tento půllitrový sprchový gel/pěnu do koupele s vůní manga a papayi. Voněl krásně, hlavně v lahvi. Mám tyhle ovocné vůně moc ráda. Pokud jsem ho použila jako pěnu, pěnu vytvořil bohatou a lázeň byla příjemně voňavá. Po vykoupání jsem ale už vůni necítila. Nedělal nic zvláštního, prostě jen voňavá pěna do koupele, ale takové jsou většinou všechny pěny. Jako sprchový gel jsem ho moc nepoužívala. Další nákup tohoto produktu neplánuji. Stejně nyní přecházím na pěnivé soli do koupele. Běžná cena 159,- Kč.











I Love... Nourising Body Butter
Druhý jsme dopotřebovali tento tělový krém s vůni kokosu. Ten voněl hodně intenzivně a mně se vůně moc líbila, připomínala mi mé oblíbené Raffaello. Krém byl lehce roztíratelný, nebyl vůbec hutný, hezky se vsakoval do kůže a po jeho natření mi ještě dlouho voněl celý pokoj. Kůže po něm zůstala krásně hebká. Tento produkt bych si ráda zase někdy koupila, cena 159,- Kč (200ml).







I Love... Handlotion a Shower Smoothies
Další dva výrobky I love... byly ve stejné vůni, a to ostružina a malina. Krém na ruce jsem použila jen párkrát, moc mě nezaujal, protože krémů na ruce se mi zrovna doma sešlo více. Toto není přímo krém, ale spíše lotion, tedy mléko na ruce.  Působí na mě docela obyčejně, já jsem si nyní oblíbila třeba krém eos, takže tento bude ještě chvíli čekat, než se do něj pustím. Další neplánuji, cena je 109,- Kč (75ml). 

Druhý byl tělový peeling (Shower Smoothies), voní tak zvláštně, dnes jsem ho opět použila a dodnes nevím, jestli se mi ta vůně líbí nebo ne. Někdy mi připadá až odporně umělá, jindy se mi zdá fajn. Ale peeling jako takový mě také bohužel moc neokouzlil. Používám jej ve sprše cca jednou za 14 dní. Jsou v něm drobné pecičky z malin, ale není jich moc, samotný peeling je hodně klouzavý, takže mám vždy pocit, že i ty pecičky po kůži jen kloužou a nestírají tak žádné odumřelé buňky. Pak se dlouho sprchuji, protože mám stále pocit, že jej nelze z kůže dostat dolů. Je docela mastný, proto možná ten pocit, že nejsem dostatečně opláchnutá. Pozitivem je, že zanechává kůži hebkou, nevysušenou, bez potřeby ji po sprchování mazat. Další nákup neplánuji, preferuji více peelingy solné či cukrové, jejich drsnost mi přesně vyhovuje. Cena toho je 159 Kč (200 ml). 




I Love... Refreshing Body Spritzer
Posledním produktem v kufříku byl tento osvěžující tělový sprej s vůní jahod a smetany. Ten miluji. Mám tyto osvěžující spreje ráda a vůně tohoto je jak zahrada plná červených jahod. Záměrně si s ním šetřím a někdy mám nutkání jít pro něj a jen tak ho stříknout třeba na šátek, který mám na krku, a potom nasávat tu rajskou vůni. V létě byl opravdu moc fajn na osvěžení, když byla ta tropická vedra, byl mým velikým oblíbencem. Nyní si zbyteček šetřím na takové ty své relaxační chvilky s aromaterapií. Tento produkt bych si chtěla potom koupit znovu, na léto bych klidně zkusila tento sprej i v dalších vůních nebo naopak ještě další produkty s vůní jahody a smetany.  Cena je 109 Kč (100ml). 










Celkové dojmy?

Klady: 

  • výhodná cena kufříku, produkty mě vyšly levněji, než kdybych je koupila samostatně a k tomu mám krásný kosmetický kufřík
  • ráda jsem vyzkoušela produkty této značky
  • produkty mají příjemnou vůni
  • nejvíce mě zaujalo tělové máslo s vůní kokosu a osvěžující sprej s vůní jahod, ty si ráda zakoupím zase


Zápory: 

  • nezaujal mě tělový peeling po všech stránkách, jen konečný efekt na kůži je fajn
  • pěna a mléko na ruce mi připadají "obyčejné", srovnatelné třeba s levnými produkty zn. Balea




Kufřík jsem vám ukazovala v tomto videu:



Už jste něco od této značky zkusily? Máte nějaký oblíbený produkt této značky nebo nějakou oblíbenou vůni? Případně budu ráda i za další tipy na nějakou voňavou kosmetiku k hýčkání těla. 

11 komentářů:

  1. Jéé ten kufrík je krásny ! :) takýto som ešte ani nevidela :) Značku nepoznám, ale je to naozaj krásne :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdyžtak mrkni sem, hned na začátku videa ho ukazuji - to jsem si ho koupila: https://www.youtube.com/watch?v=7ExokjJ_c60

      Vymazat
  2. O tejto značke som počula uz veľa, dokonca som sa už aj odhodlavala niečo si kúpiť, ale nakoniec som nekúpila. A tento kufrík vyzerá uplne úžasne :)

    OdpovědětVymazat
  3. Raduš tys nás se ségrou pěkně navnadila :D a tu sadu už tam asi nemají :( jinak krásné video :)

    OdpovědětVymazat
  4. Mě se líbí ten sprchový gel, vůni manga miluju !

    OdpovědětVymazat
  5. Really nice beauty products:)
    Have a lovely week!:)
    kisses
    http://irreplaceable-fashion.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  6. Žádný z produktů jsem nezkoušela, kufřík je moc hezký a zajímaly by mě všechny, i přes negativní recenze. Mým oblíbencem by ale asi taky byl rafaelový krém, ten musel vonět božsky :)

    OdpovědětVymazat
  7. Dík za ušetřený peníz, pokukovala jsem po kufříku už hoodně dlouho ale asi to zas taková pecka není

    OdpovědětVymazat
  8. Krásný kufřík! Ten bych hned použila na cestování :)

    OdpovědětVymazat
  9. Na značku I love jsem v Douglasu taky koukala, ale nic mě extra nezaujalo, možná bych chtěla vyzkoušet nějaké tělové mléko :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  10. Hezký kufřík, hlavně ty obaly jso úchvatný :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář ke článku, Radka.