pondělí 11. května 2015

TianDe - Bamboo uhlí - RECENZE náplasti na černé tečky na nose





Ahoj všem,

dneska vám přináším výsledek odstraňování černých teček z nosu mé 13 leté dcery Laury. Vyzkoušely jsme náplast od firmy TianDe, které jsme věřily, že bude hodně dobrá a účinná. A jak to celé dopadlo?

Nejdřív vám napíši něco k náplasti samotné.

Je balená po 1 ks a dá se zakoupit na internetu, např. ZDE . My jsme ji kupovaly v e-shopu, který nedávno ukončil činnost. Cena jedné náplasti je 40 Kč.










Dle popisu má čistit póry na nose do hloubky díky bambusovému uhlí, které je velmi savé a účinné, čistě přírodní.

První problém byl, že jsme nejdříve nevěděly, kterou stranou ji na nos přiložit a na první pokus jsme ji daly obráceně. Oni to totiž na návodu nepíšou. Návod je v ruštině, odkud se sem tato "tibetská" kosmetika dováží. Oni mají nejspíš český návod jen na krabičce, kde je náplastí víc, ale vzhledem k ceně se prostě prodávají po jednom, kde český návod chyběl. Ještě že jsem se ve škole učila ruštinu. :)

No nic, opět jsme namočily nos a daly ji správně, pak už trochu lepila, ale sama na nose nedržela, dcera ji musela stále držet rukou.

Nechala si ji na nose 15 minut dle návodu.


černé tečky před použitím náplasti

náplast Bamboo uhlí TianDe



Výsledek? 

Nějaké nečistoty to vytáhlo, ale že by to odstranilo všechny černé tečky a maz z pórů, to se fakt říct nedá. Účinnost vidím tak na 60%. To se nám zdá málo, čekaly jsme účinek tak 99%-ní.

Podotýkám, že dcera si tečky nevymačkává a nikdy si je zatím "hloubkově" nečistila, tedy je toto první náplast, kterou použila. I z toho důvodu jsem čekala, že toho vyleze víc. :)


náplast po použití

Koupila bych to znova? - NE



Máte zkušenosti s jinými podobnými náplastmi, našly jste nějakou, která fakt funguje? Rády si necháme poradit. 

10 komentářů:

  1. Zkoušela jsem náplasti od Baley, ale ty vůbec nefungovaly. Četla jsem dobré recenze na ty od Essence a Nivey, tak se chystám je vyzkoušet :). Zatím se mi nejvíc na černé tečky osvědčilo tohle: http://www.aliexpress.com/item/2015-New-3Pcs-Silver-Blackhead-Pimples-Pin-Remove-Acne-Needle-Stainless-Steel-Tool-Free-Shipping/32291758920.html?spm=2114.32010308.4.75.p6fPv9 :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, děkuji za tip! A jak se to používá? To nějak vysává póry? Už jsem o tom slyšela, ale ještě jsem to nikdy neviděla v akci. Zkusím zagůglovat :)

      Vymazat
    2. To očko přitlačíš na kůži kolem černé tečky a zmáčkneš a tím se vyčistí, dobře to funguje i na akné :) A nejlíp to jde, když předtím nahřeješ kůži a póry se uvolní, takže třeba po koupeli :)

      Vymazat
  2. Taketo naplasti nefunguju komplexne ako celok. Naplast strhne iba zoxidovany vrch upchateho poru a zvysok zostane v pokozke. Na pory ucinne funguje profesionalne cistenie u kozmeticky. Ako domaci prostriedok sa mi osvedcila Neem maska od Himalaye (bola vsak dost drasticka, vysusovala a robila bordel v kupelni) a teraz som spokojna s Tarika maskou.
    Kaviareň u mačky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, závěr dcery taky byl, abych ji objednala ke kosmetičce. :) Mám doma neemový olej, možná by nějak pomohlo ho tam namazat, protože on je vlastně dezinfekční. Škoda, že si to dcera nechce klasicky "vymačkávat" :)))

      Vymazat
  3. Tak s timto nemam zadne zkusenosti, ale doufam ze najdete produkt, ktery splni vase ocekavani :)

    http://sweetelis.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Já s těmto náplastím moc nevařím, to víc vytáhne okurková maska od Freemana.. :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/05/mala-boure-v-sephore.html

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, tyto čistící proužky vypadají úplně jinak, než, jak je znám já.
    Tak snad budou k užitku.
    Dříve, když to byla novinka, také jsem je zkusila a nic moc.

    OdpovědětVymazat
  6. Já jsem tedy ještě žádné náplasti na černé tečky nezkoušela - ale je fakt, že jsem neměla ani nějak extra potřebu. Sice se mi také na nose dělají, ale jen tu a tam nějaké.. nemám je tak hojně. Ale já jsem na to hrozně alergická, takže jak na nějakou přijdu, tak jí hned musím vymáčkout. Vím, že by se nic moc mačkat nemělo, ale když já si nemohu pomoci.. já bych se z toho zbláznila, kdybych se jí nemohla zbavit :D

    Ketrin Fl ~ Call me Ketrin blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, tak to jsem na tom asi jako ty :D Nikdy jsem na ně netrpěla a dokonce jsem měla radost, když jsem nějakou černou tečku objevila, protože mě to mačkání fakt bavilo :DDDD Jenže dcera je po tatínkovi, jiná. Mačkat si to odmítá a dělá se jí blbě už jen z toho, když jsem jí řekla, že to krásně leze ven :) Ale klasický jebáky ty jsem teda nemačkala nikdy, to by mě bolelo. To mi mohl svítit bílej na nose a já se snažila ho maskovat korektorem, čímž jsem ho spíš ještě zvýraznila, ale vymáčknout nešel. Ještě tak seškrábnout, ale to jsem tam pak měla díru v kůži. Po jednom, co jsem zkoušela mačkat, mám asi 10 let tu červenou tečku na čele :( Černý tečky jsou prostě spíš zábavné, nebolej a jdou tak lehce ven. Ale vysvětluj něco pubertální dceři.

      Vymazat

Děkuji za váš komentář ke článku, Radka.