sobota 22. února 2014

S-he - lak na nehty

S-he - lak na nehty 


Už od prosince vím, že moje letošní barva na jaro bude žlutá. A tak si už chystám doplňky. Jdu takhle okukovat do DM drogerie a tam sleva na laky S-he. Tak si říkám, že bych ho mohla zkusit. Tolik žlutých laků všech možných značek jsem už držela v ruce a pak je zas vracela do regálů, a pak si jednoho dne dávám do košíčku tento divně žlutý S-he jenom proto, že mě baví jejich obaly. A jestli máte s obalem třeba u laku problém, tak čtěte dál, jak na to.



Obal:
Jak už jsem zmínila, obaly od výrobků S-he se mi líbí, protože jsou vlastně jako stavebnice lego, dají se skládat na sebe. A mně se to líbí, dobře se skladují a v kabelce se vám nerozlítají. Ale problém může nastat třeba právě u laku, protože někdo namítá, že se mu s tím hranatým držátkem špatně pracuje. A další častá stížnost je ta, že po uzavření laku není už víčko rovně s lakem, ale mírně otočené. Ale já vím, jak na tohle vyzrát a doufám, že i některým z vás tato informace přijde vhod. Ono totiž to víčko je dvojvíčko. Prostě to hranaté se dá sundat a tím pádem máte pak kulatý vršek na šroubování, kterým se lak i lépe nanáší. Pak jej zašroubujete a teprve potom nasadíte zpět hranaté víčko, a to tak že rovně.























Štěteček:
Štěteček je docela dlouhý a úzký, měla jsem z něj strach, ale nakonec se lak nenatíral špatně. Takže ucházející, překvapivě dobrý.
























Barva a sytost:
Tato žlutá barva je zvláštní. Popravdě jsem čekala, že na nehtech bude lak vypadat lépe. Navíc je hodně průhledný, takže 1 ani 2 vrstvy nestačily. Dala jsem 4. Pochvalu mu dávám za to, že rychle zasychá. Jenže při těch 4 vrstvách začíná být takový "hrbolatý". Prostě není to ono a budu ho likvidovat. Nechci ho doma mít.

Výdrž:
Tak za tohle dávám laku jedno velké mínus. Výdrž je tak mizerná, že jsem se s takovou doteď nesetkala. Ze špiček nehtů se mi začal ztrácet už někdy po půl hodině, a to jsem nedělala nic náročného, jen běžné domácí vaření. Po půl dni na ukazováčku půl laku dole. Krycí top coat jsem samozřejmě měla, ale bylo to marné.



Na dalším obrázku vidíte, jak jsem se snažila tu nudnou nezajímavou žlutou oživit trochou zlaté, ale ani pak to nebylo nic hezkého.








Závěr:
Sice to byla moje první a zatím jediná zkušenost s lakem S-he, ale pro mě opravdu veliké zklamání, vyhozené peníze, i když to bylo jen 29,90.


Tak by mě holky zajímalo, jaké jsou vaše zkušenosti s laky S-he? Jsou všechny takové nebo je nějaký odstín dobrý? 

5 komentářů:

  1. Žluté laky na nehtech nenosím. Ani se mi teda moc na nehtech nelíbí. Lak od S-he jsem ještě nezkoušela. Ale jsem velmi příjemně překvapená z laků GOSH. Hlavně z červeného.

    By-Moni

    OdpovědětVymazat
  2. Málokterá žlutá je na nehtech opravdu hezká, většina vypadá hrozně divně.Proto už ani tyhle odstíny nezkoumám ani nehledám:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, myslím, že už i mě to přešlo :) Fakt ty ruce v tom vypadají nemocně.

      Vymazat
  3. Od téhle značky mě žádné věci nelákají :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. žlutou mám ráda, ale na nehtech ne.. :(

    http://wormake.blogspot.cz/2015/05/vybarvi-se-do-fialova.html

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář ke článku, Radka.