úterý 9. září 2014

Jak jsem si do vany vzala dva pomocníky


Ahoj ženy


dneska si jdu dopřát koupáníčko se dvěma výrobky značky LUSH. Ale než se ponořím, vyfotila jsem je pro vás, abyste se alespoň v tomto článku mohly pokochat. 


Pokud neznáte ručně vyráběné produkty LUSH, tak k nim řeknu asi toliko:

100% vegetariánská, 83% veganská, 68% samo-konzervační, 36% nahatá (bez obalů), čerstvá, ručně vyráběná kosmetika.

Popis výrobků pod fotografiemi:

1.

Prvním z nich je Sakura - koupelová bomba







Sakura je jako třešňové kvítky, snášející se v jemném vánku provoněném mimózou, jasmínem a pomerančovým květem do vaší lázně. Oblíbená koupelová bomba nejen pro japanofily s jemnou vůní - 135 Kč / kus (200g)



Sakura po vhození do vody šumí a když se rozpustí, lázeň krásně voní. Teda spíš se dá říct, voní to po celé koupelně. Vodu nijak výrazně neobarví, jen lehký nádech dorůžova.
2.

Druhým mým dnešním pomocníkem bylo šťavnaté ovocné mýdlo 
s kiwi Miranda.






Mýdlo Miranda z čerstvého kiwi v bio kvalitě je k prasknutí nacpané vitamínem C, který jemně stahuje pleť. Vmícháme bergamotovou silici, po které voní čaj Earl Grey, která je údajně dobrá na léčení kožních problémů vyvolaných stresem a působí celkově antidepresivně. Pak tu máme tonizující ylang ylang, který prý pomáhá zpevňovat prsa (to se vždycky hodí), a jalovcovou silici, která projasní zanesenou pleť a osvěží unaveného ducha. Navíc vyvolává příjemné ginové asociace. Když se to vezme kolem a kolem, Miranda je rozhodně jedno z našich nejzdravějších mýdel. 125 Kč (100g).



Mýdlo Miranda krásně a rychle napění a ještě dlouho po umytí je cítit z kůže. Kůže je po něm jemná. Jestli mi zpevnilo prsa, nedokážu po prvním použití posoudit :) . Vůně je citrusovo-ovocná. Docela mi vysušilo pokožku, ale použila jsem ho na celé tělo, i na obličej, který si nikdy mýdlem nemyju. Ale když je tak zdravé, musela jsem vyzkoušet.

Tady máte ještě fotku obou produktů, abyste viděly, jak vypadají vybalené:


Sakura

Miranda


A tady fotky přímo z vany: 



Tak takhle pění a bublá koupelová bomba Sakura.


Krásná vůně se ihned rozprostře v celé koupelně.


Ale vyfotit ty bublinky moc nešlo.


A tohle je heboučká pěna z mýdla Miranda. 


Voní jemně a příjemně. 


Mám ráda aromaterapie, naložit se do vany a relaxovat. Tyto výrobky nebyly špatné, přesto si je kupovat nebudu, nahradí je v pohodě jiné levnější výrobky.



A co máte do vany rády vy? 
















3 komentáře:

  1. Také mám ráda tyto šumivé věcičky :) Nepohrdnu ale ani olejovými. :) Tyto vypadají perfektně a vím, že ta vůně je božská!! :-)

    Hezkou koupel,
    skills-of-art.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Velmi pekne vyzera ta Sakura. Ja som este nic nemala z lushu pretoze na slovensku neni a z ciech je drahe postovne. :D
    P.s.: Pozyvam ta na Giveaway: http://myownblog14.blogspot.sk/2014/09/giveaway-time.html?m=1

    OdpovědětVymazat
  3. Koupelnovou bombu už jsem jednou dostala jen škoda že máme sprchový kout :D A ona je jen do vany. Ale že by třeba mýdlo zpevneovalo prsa a jak moc to slyším poprvé, ale docela mě to zajímá. Myslíte že by se dalo po pravidelném používání dosáhnout takového výsledků pevnějších prsou.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář ke článku, Radka.