pátek 22. května 2015

ZOEVA Paletka Retrofuture – ukázka stínů + VIDEO


Před pár dny jsem si pořídila první paletku od Zoevy. Dlouho jsem vybírala, jakou paletku si koupit, znáte to, nějaká barvička v paletce se vám strašně líbí a pak je tam polovina barev, které nevyužijete. Nebo se vám líbí všechny stíny, ale zase zjistíte, že kvalita není nic moc. Pak jsou samozřejmě paletky hezké a kvalitní zároveň, ale koupit je můžete leda tak v Praze a taky cena je třeba 3x vyšší než u té, pro kterou jsem se nakonec po dlouhém přemýšlení a porovnávání rozhodla. Vyhrála to u mě paletka značky Zoeva, a to ta s názvem Retrofuture. 



A jaká je, jak vypadá, o tom vám dnes chci napsat pár řádků s ukázkami fotek. Co k ní říct? Je to asi zatím moje nejdražší paletka, cena je cca 527 Kč, skládá se z 10 stínů, takže jeden vyjde na nějakých 53 Kč. Což zas není tak hrozné, když si většinou kupuji mono stíny levných drogerkových značek a cena za jeden je většinou vyšší. Zato kvalita těchto stínů je na vyšším levelu, konzistence jemná, u některých až krémová, kombinace stínů skvělá, pár třpytivých, pár se šimerem, pár matných. Krásně vzájemně kombinovatelných. 

Retorfuture paletka se mi zalíbila už na fotkách, 10 krásných stínů, které mě fakt všechny nadchly. Než jsem se ke koupi rozhodla, hledala jsem recenze jiných majitelek a četla poctivě, jak jsou ony se stíny spokojené. No a byly. Takže rozhodnuto, objednáno, doručeno. Pak přišla fáze kochání, kdy jsem ze samé radosti nechtěla do stínů sáhnout. No ale zároveň jsem se moc těšila, jaké líčící kreace s ní vytvořím. Takže někdy po 3 dnech jsem ji začala konečně používat a dokonce jsem byla schopná se jít v půli dne odlíčit a zkusit zase jinou kombinaci, protože jsem byla nedočkavá a chtěla vyzkoušet všechny stíny na očích.

Nevím, proč má paletka tento název, jestli to je náhoda nebo úmysl, ale řeknu vám, ty stíny mě dostávají a mám s nimi tak zvláštní pocit, jako bych nebyla jen tady a teď, na této Zemi, na jednom místě, ale doslova putuji vesmírem a dokonce putuji časem jak do minulosti tak do budoucnosti. Alespoň v představách. Ano, s touto paletkou můžete dát fantazii volný průběh a utéct na chvíli z reality, oddat se kreativnímu líčení a tvořit a tvořit.

Zejména poslední černý stín (Black Hole) plný barevných maličkých třpyteček mi připadá jak cesta vesmírem. Magicky zářivá matná modrá mi připomíná líčení před 25 lety a úžasná fialová plná různých odlesků mě odnáší někam do roku 2040, cítím se jak v sci-fi filmu a je mi v těch představách stále 20 let. Jedno se paletce upřít nedá, není to jen o 10 barvách a o líčení, je to první paletka, která ve mně vyvolává emoce, a všechny jsou pozitivní. Jsem ráda, že ji mám. Jsem hodně ráda, že ji mám!



S kvalitou stínů jsem vážně spokojená. Vyhovují mi takové, jaké jsou, tedy i třeba ten druhý v khaki odstínu, který je o něco méně pigmentovaný, jakoby přesně takhle pigmentovaný být měl. Nebudu ho používat na víčko jako hlavní stín, ale do záhybu oka na přechody bude právě akorát. Tuto paletku musel vymýšlet génius. Anebo aspoň někdo, kdo má k líčení stejný přístup jako já, když se mi přesně trefil do vkusu a představ o mé super paletce.

Více o této paletce a ukázku stínů najdete i na mém videu, odkaz na něj najdete na konci článku.

Takže teď se pojďte na tu krásu podívat:













Odkaz na video:

https://youtu.be/mwnteD84mc4








Jaká je vaše oblíbená paletka a jaká je vaše paletka snů? 


5 komentářů:

  1. Krásné barvičky :) opravdu vypadá skvěle :)

    http://sweetelis.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. To jsou barvičky :-) taky už si nějakou barevnou musím pořídit, furt na ně koukám :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásná paletka, slyšel jsem hodně chvály :-))
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. paletka je krásná, ale na mě dost odvážná. Používám hlavně růžové třpytivé stíny

    OdpovědětVymazat
  5. Paletka je zaujímavá, ale pre mňa tiež veľmi výrazné farby. Ja radšej niečo "nude". o)
    Anna
    www.newskinyme.com

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář ke článku, Radka.