pondělí 26. května 2014

Alverde - tělové máslo s makadamiovým oříškem



Při každém mém nákupu v DM objevím něco, co vůbec nebylo v plánu, ale čemu se prostě odolat nedalo. Jednou z takových věcí je toto tělové máslo s makadamiovými oříšky pro velmi suchou pleť od Alverde. Dostala mě cena, pouhých 29,- Kč. No nekupte to. Já trpím na suché lokty, a proto mám tělová másla ráda. A jelikož mi právě dochází můj oblíbený krém a na nový teď nemám (ten stojí 199,-), musela jsem vzít tento a vyzkoušet. A můžu říct, zklamaná vůbec nejsem. 


Tento krém je v kelímku o objemu 50 ml. Dobře se roztírá a příjemně voní. Hodně rychle se však vsakuje, takže po něm nejsem vůbec masná. Používám ho na ruce, lokty, ale zkusila jsem ho i na stehna, lýtka, prostě záleží jen na vás. Jen na obličej jsem ho nezkusila, tam požívám přece jen jiné typy krémů. Makadamiové oříšky obsahují hodně kvalitních látek, např. mangan, vit. E, selen, zinek, esenciální aminokyseliny. Jedná se o nejdražší oříšky světa. I když už z ceny krému je jasné, že kolem něj při výrobě asi jen proběhly. :)

Závěr - jsem s tímto krémem velice spokojená, cena 29,- Kč je super. Příjemné aroma. Vytkla bych mu snad jen to, že konzistence nebyla v celém kelímku stejná, jakoby byl špatně promíchaný, uprostřed byl úplně jemný, jako pleťový krém, na okrajích pak opravdu tuhý, jako máslo. I když jsem si na to nakonec zvykla a nabírala podle toho, jestli jsem chtěla mazat jemnější místo nebo hodně suché (lokty).

Rozhodně patří k výrobkům, které si koupím zase.




3 komentáře:

  1. Teraz mám toto masielko pred sebou a akurát sa mi vsakuje do rúk:) Na ruky je proste úžasné, zanechá ich absolútne vláčne, ale veľmi rýchlo vsakuje- Na telo už použijem radšej mlieka, ale na to tie ruky je to proste bomba.

    OdpovědětVymazat
  2. Měla jsem ho a byla jsem i já spokojená. Chtěla bych vyzkoušet i nějaké jiné vůně.

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá skvěle:)Určitě se po něm mrknu v dm:)!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář ke článku, Radka.