středa 17. září 2014

RYOR - voňavoučká báze pod make-up, pod stíny i pod rtěnku



Ryor jsem používala před mnoha lety, kdy na trhu kosmetiky nebylo moc na výběr. Pak jsem ho pár let nepoužívala, protože zahraniční kosmetika mi připadala o hodně lepší. Ale letos jsem si Ryor nějak oblíbila a jeho výrobky mě mile překvapují svoji kvalitou. Že je to česká přírodní kosmetika, asi ani zmiňovat nemusím. Sehnat se dá v každé drogérii. 

Někdy v květnu - červnu jsem se rozhodla vyzkoušet i jejich podkladovou bázi, kterou jsem tehdy objevila jako novinku. Dneska vám tedy povím, jaká je.



Ryor - podkladová báze

Chcete-li, aby vám make-up vydržel krásný po celý den, určitě používáte podkladové báze pod make-up. Pleť krásně vyhladí, že je pak doslova jak dětská prdýlka. Nejradši bych si už kupovala bázi na celé tělo, ale ještě ji asi nikdo nevyrábí. A je mi fuk, že je v nich silikon, ta hebká kůže je prostě tak fajn. :) 


Báze Ryor je pěkně balená v krabičce s květinami, na zadní straně pak najdete informace, které přečtete i bez lupy.




Pokud vás zajímá složení, tak čtěte zde:




Báze je průhledná, s mírným nádechem do běla. Při nanášení mám někdy pocit, že malá dávka nebude stačit, protože se mi zdá taková hutnější a skoro ji při roztírání necítím, ale ona se opravdu rozetře všude, což poznáte dotykem. Takže toto 10 ml balení vám na pár dní bez problému vydrží. 




Můžete ji použít na celý obličej, tedy i pod oční stíny nebo na rty. 

Co mě ale nejvíc baví právě na této bázi je její vůně. Pořád jen nemohu přijít na to, jakou vůni mi to připomíná, ale je opravdu krásná a příjemná. 

Funguje bez problémů, 

Přijatelná je rozhodně i cena 100,- Kč.

Hodnotím 10/10 a určitě si ji koupím zase.


A jakou bázi používáte právě teď vy? Nebo nepoužíváte? 




7 komentářů:

  1. Cena je super teda :) Já jsem si pořídila ten Perfect Blur od Garnier, ale moc mi nevyhovuje.

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
  2. Značku Ryor mám ráda, především krémy, šampóny a masku na obličej. A tahle báze mne zaujala už v nějakých videích na youtube, myslím, že jí používá Petralovelyhair. Doufám, že v jedné naší drogérií, kde mají skoro celý sortiment Ryor, ji seženu.

    Maru UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  3. Ta vypadá parádně. Já mám bázi od Oriflame, ale nepřijde mi, že by nějak vyhlazovala, make-up sice drží, ale to vyhlazení holt není :(. Tak jsem se koukala na Dermacol báze a dle testeru na ruce paráda, jenže cena je celkem vysoká. Tady je cena super, takže vyzkouším, díky za tip!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem měla zatím dvě báze, a to od Dermacolu a MUA. A pak Ryor a ten zatím u mě vede. Celý život se se mnou vlekly výrobky Dermacolu, ale zatímco tam se poslední dobou setkávám i se zklamáním, Ryor u mě naopak stoupá (budu psát i o dalších výrobkách), ceny má zatím přijatelné.

      Vymazat
  4. Paci sa mi, ze sa moze pouzit na tvar i oci. Teraz som si sice kupila podkladovu bazu od Rimmelu, ale urcite budem chciet vyskusat aj Ryor.
    KAVIAREŇ-U-MAČKY

    OdpovědětVymazat
  5. Já mám nejraději bázi Dermacol a Sephora. Zkoušela jsem i tu MUA, ale nenadchla mě tak, abych ji koupila znovu. Ryor jsem měla dříve ráda celkově, ale po tom, co jsem měla reakci na krém, jsem se neodvážila k další koupi
    www.apieceofbeautybyj.blog.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář ke článku, Radka.