sobota 15. února 2014

Maybelline - gelové oční linky Eyestudio Lasting Drama

 Maybelline - gelové oční linky Eyestudio Lasting Drama



Jelikož v DM drogerii stále běží akce na 30% slevu na všechny produkty značky Maybelline (pro držitele karty DM -za 25 bodů) a jelikož je prostě Maybelline moje oblíbená značka, rozhodla jsem se koupit si tyto gelové oční linky a zkusit tak od této značky zas něco nového, co jsem ještě nevlastnila. Oční linky s výdrží až 24 hod a štěteček, který je součástí balení, to byly hlavní faktory, které mě nakoply ke koupi samotné. A jaké jsou tedy moje první dojmy po pár dnech zkoušení, které myslím na vytvoření dojmu stačí, protože podle mě už na nich nic nového závratného neobjevím? O tom dnešní krátké psaní.






Běžně se cena těchto gelových očních linek Eyestudio Lasting Drama pohybuje v rozmezí 100 - 240 Kč. Záleží, kde je koupíte a zda využijete nějakou slevovou akci. V DM nyní vyšly myslím kolem 170 Kč.

Balení obsahuje skleněný kalíšek se šroubovacím plechovým víčkem stříbřité barvy. Mě design teda zrovna dvakrát neuchvátil, mám ráda i jednoduché věci, ale tohle mi připadá jak nějaký obal na špendlíky z Kiku. (Tak jen nevím, proč na papírovém přebalu je víčko černé). Ale což, jde mi hlavně o kvalitu obsahu, co se linek týče.




Součástí balení je i štětec, a to bylo pro mě taky lákadlo, protože čím víc štětců mám, tím víc jich ještě potřebuji. Tento je v průřezu placatý, ale jinak poměrně hustý, tím pádem dost široký a pro mě na nanášení linek spíše nevhodný, takže jsem ho hned první den vyměnila za můj běžně používaný plochý šikmý štětec. A tenhle využiji na něco jiného, o to strach nemám.




Konzistence je krásně krémová a pigmentace dobrá, takže mi stačí jedno lehké namočení štětce a bez problémů namaluji linky na obě oči. Ale jelikož nejsou tak černé, jak bych očekávala, nanáším 2 až 3 vrstvy na sebe. A to i z toho důvodu, že se mi linka docela rozpíjí, nevím, jestli je to chyba mého stárnoucího oka, ale ani báze nepomáhá. Při nanesení více vrstev linky to již není tak vidět, ale tenkou linku díky tomu udělat nedokážu. Linky na oku rychle zasychají a po zaschnutí jsou matné, což se mi líbí.



Pokud linku dáváte přes stíny jako já, pak je už po 2 hodinách vybledlá. Sice nadále zachovává svůj tvar i ocásek, ale jako by se stín lehce nanesl i přes ní. I když je oko pořád pěkně výrazné, ale řasenka je již o poznání černější než linky, které mají spíš antracitový tón.











Tyto linky jsou dle popisu vhodné i pro citlivé oči a ženy s kontaktními čočkami. Balení má 2,8g.






Závěr:

klady - dobrá konzistence, dobře se nanáší, rychle zasychá, má výdrž na oku, nerozmazává se, neobtiskává se, i ocásek se neztrácí, štěteček součástí balení

zápory - po nanesení se mírně rozpíjí, není sytě černá, na odlíčení je nutný kvalitní odličovač voděodolného make-upu


drama :)


A čím si linky malujete nejraději vy? 

6 komentářů:

  1. Nad těmito linkami jsem dlouho uvažovala, ale jestli mají po pár hodinách takovou barvu, tak nevím, já mám ráda černočernou :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem si myslela, že to jejich "drama" bude v černočerné barvě, ale ony jsou fakt hned po zaschnutí "světle černé" a postupem času spíš ještě zantracitovatí. Takže mají barvu jak nějaký fix od essence, jen s tím rozdílem, že celý den drží a drží a pracně se odličují :)

      Vymazat
  2. Krásné, akorát s gelovýma linkama asi ještě dost neumím :D Mám raději tekuté :P

    OdpovědětVymazat
  3. Nejlépe se mi krelí klasickou tužkou, jenže ta má blbou výdrž, takže vžsycky šáhnu po fixe :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A jakou fixu máš? Je fakt, že tyto linky blednou a tak mi to chvílema připadalo to samé jak fixa. Já měla ty fixy jen od essence, 3 různé. Ta první byla super, ale ty poslední dvě mě dost zklamaly a za pár dní už nemalovaly, na krémové stíny to taky nešlo, no prostě řekla jsem si, že fixy už ne. Ale je pravdou, že se s nimi linka vykresluje jednodušeji než štětečkem.

      Vymazat
  4. Já jsem gelovkách přišla až teď.. :-/

    http://wormake.blogspot.cz/2015/05/vybarvi-se-do-fialova.html

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář ke článku, Radka.