čtvrtek 27. února 2014

Moje nejoblíbenější internetová drogerie




Ahoj holky, když občas potřebuji něco nakoupit přes internet, protože to třeba v mé drogerii právě nemají, ráda nakupuji v internetové drogerii VMD. Tak mi od nich chodí i informační e-maily, na co mají právě akci. Těch věcí se slevou tam mají každý měsíc mraky. Mě nebaví se z drogerie tahat s těžkými nákupními taškami (když kupuji čističe a aviváže), proto objednávám tady. Nemám s nimi žádnou dohodu o spolupráci, propaguji je zdarma a bez jejich vědomí :)


Nyní mají slevu 50-70% např. na make-up a pudr zn. Lumene. Sleva je to pěkná, ale není na ty nejsvětlejší odstíny. Ale třeba to někoho zaujme, takže odkaz zde a tam už se proklikávejte dál podle potřeby.

Já si objednávám přes INTIME za 74,- Kč. Jelikož tam nakupuji vždycky víc věcí v akci, tak se mi to i tak vyplatí. Kromě kosmetiky a čistících prostředků tam mají i spoustu dalších věcí, kartáče, manikúry, potravinářské a dárkové věcičky atd.

Také rády nakupujete přes internet? Kupujete věci, které vás nebaví kupovat nebo vás spíš lákají slevy a akce? A jaké jsou vaše oblíbené prodejny na internetu?

5 komentářů:

  1. Tak z téhle si příště něco objednám, mají tam skvělé ceny!:)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak ale snad nemůžou prodávat nic prošlého ne? Já jsem měla radost, že jsem tam kdysi sehnala třeba věci z limitek Essence, který už nebyly nikde v prodeji.

    OdpovědětVymazat
  3. ja mám rada krasotika.sk je tam kozmetika, ktorá u nás nieje :)
    Beauté Caresse

    OdpovědětVymazat
  4. Ešte som o nej nepočula ale určite pozriem čo skvelé tam majú :-)
    http://mimslady.blogspot.sk/2014/03/girly-spring-giveaway.html

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář ke článku, Radka.