sobota 24. května 2014

Saloos bio kokosový olej Tropic



V jedné soutěži na FB jsem vyhrála bio kokosový olej Tropic od Saloos. Měla jsem radost, protože kokosový olej mi do té doby doma chyběl. Nepatřím k těm, co pějou ódy na saloos, naopak mě některé jejich výrobky dost zklamaly, ale musím říct, že tento se mi líbil moc.





Tento s vůní Tropic v sobě skrývá přírodní ovocné esence, i když já z něj cítím prostě jen kokos. Při nižších teplotách je tuhý, bílý (jako sádlo), při vyšších teplotách (nad 22°C) roztaje a je z něj čirý olej. Na tělo se dá nanášet i v tuhém skupenství, na pokožce ihned taje. Krásně voní, ani ne moc, ani málo, ale opravdu příjemně, a proto jsem se s ním ráda mazala po celém těle i v průběhu dne. Stačí ho pár kapiček, které se lehce rozetřou po celé ploše a krásně se vsakují do kůže, takže není skoro vůbec mastná, ale zůstává krásně lesklá, s jiskrou, a provoněná. Nejvíce se mi osvědčil na mazání nohou, ať už po holení, po koupeli nebo před spaním. Nohy po něm byly hebké, lesklé, i ta celulitida nebyla tolik vidět. Ale použít se dá na cokoliv, na vlasy jako zábal před mytím či do konečků, na nehty, obličej i celé tělo.

Rozhodně se jedná o výrobek, který si opět znovu koupím, vyhovoval mi a jeho efekt byl viditelný. Cena na e-shopech se pohybuje kolem 140 Kč za toto 100 ml balení, vyrábí se v mnoha vůních (např. čokoláda, latte, vanilka), stále vymýšlejí další a další. Mě tedy dost láká Orange a nebo si koupím znovu tento Tropic.
Trvanlivost má prý 2 roky, mně vydržel cca 3 měsíce.










Už jste tento olej od Saloosu měli? Nebo plánujete jeho koupi? 

2 komentáře:

Děkuji za váš komentář ke článku, Radka.