neděle 15. listopadu 2015

Catrice Lash Boost - sérum na růst řas (recenze)

Ahoj kočky,

v září jsem si koupila sérum pro růst řas od značky Catrice. Důvod byl jasný - cena 129,- Kč. Jak si asi žádná z vás nemohla nevšimnout, na beauty blozích jsou poměrně často články o zázračném séru na růst řas, ale kouzelná je i jeho cena přes 2000,- Kč. To bych já osobně za sérum nedala, to by mi fakt musely všechny vypadnout, abych o takové investici uvažovala. 

zdroj

Dosud jsem si na růst řas kupovala ricinový olej, občas si na celý obličej včetně řas dávám olej arganový a i u těch mívám pocit, že řasy dokážou posílit a podpořit jejich růst. 

Co tedy dělat, když nemáme řasy podle svých představ? Existují různé řasenky pro zahuštění i prodloužení řas, existují umělé řasy i trsy, ale která z nás by nechtěla mít krásné dlouhé a husté (a nejlépe ještě natočené) řasy i bez líčidel? :) 


A proto, když jsem uviděla tohle sérum na růst řas od Catrice, nemohla jsem odolat. Konečně také nějaké sérum vyzkouším. Tohle je myslím cenově dostupné a já byla moc zvědavá, jaký bude mít efekt. Popravdě takovýmto produktům (na růst vlasů, zeštíhlování stehen apod) už nevěřím, ale co jsem si jich za svůj život nakoupila, než jsem k tomu došla. :))) Vím, že recenze na to drahé sérum jsou velice pozitivní, i když sama u těch pár fotek ve článcích nemám pocit, že by jim řasy povyrostly, spíš mi připadají focené z lepšího úhlu a při lepším světle. Ale kdo věří, ten vidí. 

Přejdu tedy konečně k produktu samotnému. Catrice asi většina z vás zná. Kdo by přece jen nevěděl, je to německá kosmetická, která se snaží nabízet kvalitní produkty za nízké ceny. Prodává se v drogeriích Rossmann nebo na různých e-shopech. Mně připadá kvalitou na stejné úrovni jako třeba Essence. Od Catrice už doma pár výrobků mám a jsem s nimi spokojená. 

Konkrétně já jsem sérum koupila na svém oblíbeném e-shopu Kupkosmetiku.cz.


Sérum
Lash Boost - Lash Growth Overnight Serum (+18%)
Noční sérum pro růst řas.
objem: 6ml
cena 124 - 160 Kč

Baleno v krabičce, v provedení jako řasenka, štěteček dlouhý úzký jako u tekutých linek.

Použití: 
Večer po odlíčení nanést na okolí řas. Působí tedy přes noc. 

Slibuje:
Řasy povyrostou až o 18% za 30 dní. 

Struktura:
Jedná se o bezbarvé tekuté sérum. 

Moje pocity:
Krátce po nanesení séra jsem cítila štípání (nebudu říkat, že jemné, ale vydržet se to dalo). Podle pocitu jsem si myslela, že mi oči či okolí řas muselo zarudnout, ale změnu na kůži nepozoruji, takže to je opravdu jen štípavý pocit. Trvá chvíli, pak už není cítit nic. 

Někdy se mi stalo, že mě štěteček píchl do oka, je poměrně dlouhý a asi 3x mi při natírání vystřelil, když byl hodně ohnutý, a píchl do oka. V oku sérum nijak neštípalo. 

Výsledek:

Po 1. týdnu jsem si říkala, že se nic neděje, žádnou změnu nepozoruji.

Po 2. týdnu jsem začínala mít pocit, že mi řasy houstnou, že mi ty horní rostou snad ve 4 řadách. 

Po 3 týdnech jsem si říkala, že asi fakt funguje, že se mi některé řasy, které jsem měla krátké, fakt prodloužily a celkově mi zhoustly (anebo je to jen moje sugesce?)

Po 4 týdnech používání: Mám pocit, že řasy opravdu povyrostly i zhoustly! Ale ty jejich konečky jsou ještě takové slabé a bez barvy, tedy nejsou černé. Je to lépe vidět s řasenkou, kde se i ty světlé konečky zvýrazní. S řasenkou si uvědomuji ten rozdíl dříve a nyní.



Mrkněte se nyní na fotky, které jsem pro vás průběžně fotila: 


10.10.2015 - Dnes jsem poprvé nanesla sérum, takto mám v této chvíli svoje řasy dlouhé a husté:

LEVÉ OKO:





PRAVÉ OKO:




 PO 1. TÝDNU POUŽÍVÁNÍ SÉRA:













(Fotky po 2 týdnech jsem neudělala, protože jsem měla horečky a byla nemocná, ale sérum jsem si dávala i tak každý večer).



PO 3 TÝDNECH (31.10.2015):





  


A KONEČNĚ PO 4 TÝDNECH (10.11.2015):


LEVÉ OKO:






















PRAVÉ OKO:




















PRAVÉ OKO S 1 VRSTVOU ŘASENKY PRO ZVÝRAZNĚNÍ CELÉ DÉLKY ŘAS:


Efekt jsem nejvíce pozorovala u původně krátkých řas na spodním vnějším koutku oka, celkově hlavně na spodních řasách to více vidím. 




Konečné srovnání (ovšem musím říct, že fotit řasy je terno, špatně se to zaostřuje, jak se to musí fotit zblízka a je nemožné chytit stejný úhel focení). 

PŘED (10.10.2015)

 PO (10.11.2015)



Shrnutí:


Myslím si, že sérum na řasy nemůže nijak uškodit, mírný efekt pozoruji, není to ale zázrak, po kterém byste měli po měsíci používání řasy zdvojnásobené, to ani neslibuje. 
Vždy při líčení vidím nejlépe efekt, kdy mi řasy skutečně do délky povyrostly, i když jsou hodně světlé, ale po nanesení řasenky je delší určitě mám. Zároveň mám pocit, že mi lehce zhoustly. 

Za cenu kolem 130,- Kč považuji toto sérum za dobré. Je to částka, která mě nezabije a klidně ji budu i nadále do tohoto produktu investovat, ostatně zhruba stejně mě stál ricinový olej, který jsem dříve používala pro podporu růstu řas. 

Sérum se aplikuje snadno, měla jsem ho na nočním stolku a před spaním jej nanášela, což mi zabralo asi tak 1 minutu času. 


Za ten měsíc testování jsem si ho zapomněla nanést asi 3x, což by se nemělo v konečném výsledku nijak projevit. 


Na každého může působit jinak, mladším lidem řasy rostou rychleji, proto by mohl být efekt u mnohých výraznější než u mě a stejně tak může být někdo, kdo nebude efekt pozorovat žádný. 


Po měsíci používání sérum stále nedošlo, takže jej budu i nadále používat a pak vám ve videu Spotřebováno ještě řeknu, na jak dlouho mi balení vystačilo. 

Sérum jako novinku jste mohli vidět v tomto mém videu:



Co si o sérech na řasy myslíte vy? 

Myslíte, že to dražší je účinnější nebo že jsou tato séra srovnatelná? Škoda, že mně ho k testování zatím nenabídli, abych mohla porovnat. Ale třeba naopak někdo z vás, kdo testoval to drahé, by mohl zkusit i tohle levné a napsat nám, jestli v jejich účinku vidí rozdíl. 

Přeji krásný den a pokud se vám článek líbil, zanechte mi komentář, budu ráda. :)










11 komentářů:

  1. Já jsem k těm sérům pořád ještě skeptická :) Svoje řasy mám dlouhé, ale světlé. Řasenka Glamour Doll od Catrice z jejich limitky mi je ale zvýrazní celé, mám je jako vějíře... bohužel opět limitka..

    OdpovědětVymazat
  2. Těžko říct zda je toto sérum srovnatelné s drahými. To musí opravdu napsat ty, co dražší sérum testují a přikoupit si i to levnější pro porovnání. Taky bych měla strach, kdyby mě sérum začalo po použití štípat a i když výsledky toto sérum má, tak mě nijak neláká. Jen bych ty porovnávací fotky dala třeba na konec jednu úplně na začátku a hned vedle toho nebo pod ní fotku po měsíci. Takhle tam ten rozdíl moc nevidím. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Great review dear:)
    Have a lovely Sunday:)
    kisses

    http://irreplaceable-fashion.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  4. Sérum jsem žádné ještě nevyzkoušela, i když mám řasy krátké, tak prozatím nepotřebuji nijak používat nic. :)

    http://sayesss.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Já jsem ještě žádné sérum nezkoušela, a neláká mně, ale ricinový olej používám moc ráda.

    OdpovědětVymazat
  6. Je skvělé, že něco takového je i v drogérkách. Já testuji sérum Realash.

    OdpovědětVymazat
  7. Sérum nevypadá vůbec špatně, možná ho i zkusím. Díky za tip.

    Radu - UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  8. Sérum nevypadá vůbec špatně, možná ho i zkusím. Díky za tip.

    Radu - UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  9. Zatím beru nákup séra na řasy jako zbytečnost a mám na takovém svém wish listu spoustu věcí, které budou mít přednost. Každopádně prima článek :) Pravidelně sleduji tvá videa a sem tam mě nemine i nějaký ten článek. Nejvíce oceňuji tvůj přístup k levnější kosmetice, výhodným nákupům a slevám. Připadá mi, že poslední dobou spousta blogerek používá při různých tutoriálech nebo recenzích nedrogerkovou kosmetiku, kterou vychválí až do nebe a člověka až mrzí, že si nemůže všechny tyhle luxusní pomocníky dopřát. Když jsem bydlela v Praze, dá se říct, že nákupy byly takovým mým hlavním koníčkem, ale teď na maloměstě mnohem radši utrácím peníze za různé výlety, zážitky, sportovní vybavení a podobně. Takže děkuji za hezká videa a tipy i na levnější nákupy :)

    OdpovědětVymazat
  10. Zatím jsem nic podobného nezkoušela, asi bývám k těmto výrobkům docela skeptická. Ale zase za tuto cenu... proč ne :)

    OdpovědětVymazat
  11. Já jsem vyzkoušela to drahé,protože mi po nemoci a lécích jednu dobu řasy skoro úplně vypadaly a pak narostly dost řídké.Investovala jsem tedy 2200Kč.První dny mě také pálila víčka,ale vydržela jsem a po pár dnech se to zcela upravilo.První měsíc jsem byla také trochu skeptická(asi jsem čekala okamžitý efekt,který není),ale po měsíci a půl mi opravdu řasy zahoustly,po 2 měsících se začaly prodlužovat a samy natáčet vzhůru.Dolní řasy mi vyrostly opravdu hodně rychle,nyní již na ně aplikuji sérum jen asi 1x týdně.Největšího efektu by se měla dosáhnout po 4 měsících.Sérum by mělo při denním používání vydrřet minimálně půl roku

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář ke článku, Radka.