sobota 7. listopadu 2015

Box krásy - kupkosmetiku.cz



Ahoj všem, které mají rády kosmetiku. 

Dnes vám přináším článek o jednom z mých říjnových boxů, kterému se nedalo odolat. Na e-shopu Kup kosmetiku nakupuji hodně ráda, protože má sortiment bohatší než moje oblíbené drogerie a ty nejlepší ceny k tomu. 

Jednou za čas tento e-shop udělá vlastní boxy krásy, tedy boxy, ve kterých nás pak čeká překvapení. Láká mě to tajemno, co asi bude box ukrývat, líbí se mi krabice, ve kterých to přijde, cena produktů převyšuje cenu boxu a navíc tento podzimní vyšel v počtu pouhých 50 ks. Musela jsem jeden mít. 



box kupkosmetiku.cz

Dnes se tedy můžete podívat, co můj box obsahoval.


1) PRO KRÁSNÉ RUCE
amai - krém na ruce

Hydratující krémy na ruce Amai obsahují keratin a dlouhodobě chrání ruce i nehty. Rychle se vsakují a nezanechávají mastný film. 

Doporučená cena 49,90 Kč.

















2) KRÁSNÉ VLASY BĚHEM MINUTY
batiste original 50 ml

Velikou radost mi udělal suchý šampon Batiste v 50 ml balení, které bude vhodné do kabelky a na použití kdykoliv během dne. Našla jsem variantu s vůní "original". Suchý šampon se nastříká do vlasů, promne prsty a poté rozčeše. Vlasy po něm jsou opět hezké, voňavé a nesplihlé. 

Doporučená cena 69,90 Kč.







3) SOUKROMÁ LÁZEŇ 
tetesept sůl medové mléko

Tetesept domácí wellness koupel jsem chtěla již delší dobu vyzkoušet, tak mě nyní potěšilo tohle malé balení s vůní mléka a medu. Jedná se o krémovou pěnivou sůl, kterou si jednoduše nasypete do vany a pak už můžete sladce relaxovat. Jelikož jsem poslední dobou zimomřivá, už se těším na dnešní horkou lázeň medové mléko.

Doporučená cena 49,90 Kč.
A takhle vypadá otevřená:
tetesept sůl medové mléko
 Takhle vytvoří pěnu:
tetesept sůl medové mléko




4) ČISTÍ A HYDRATUJE
lirene hydratační 

Toto hydratační tonikum od Lirene používám už asi 3.rok a opravdu mi zcela vyhovuje. Používám ho každý den, kdykoliv vylezu z vany či sprchy, protože to mám většinou pleť vysušenou. První, po čem sáhnu, je toto tonikum. Krásně pleť zklidní a zabrání zarudnutí. Moje balení už dochází, proto mi toto nové udělalo opravdu radost. 
Dobře pleť dočistí a dodá první hydrataci, než nanáším sérum/olej a následně denní/noční krém. Obsahuje výtažky z okurky, aloe vera a alantoin.

Doporučená cena 79,90 Kč.






5) PRO HYDRATACI TĚLA
sebamed 

Pro hydrataci těla bylo v boxu toto tělové mléko v cestovním 50 ml balení od značky Sebamed. Dosud mě tato profláknutá značka míjela, takže velice ráda vyzkouším. K mléku byly ještě jako bonus navíc další dva vzorky od této značky.

Hydratační mléko podporuje díky pH 5,5 obnovu přirozeného ochranného pláště kůže. Obsahuje výtažky z heřmánku a alantoin. Pleť vyživuje a zanechává ji jemnou a vláčnou.

Doporučená cena cestovního balení 49,90 Kč.





6) ZDRAVÉ RTY
blistex medplus

Záchrana pro vysušené a rozpraskané rty, to je balzám s obsahem hojivých látek Blistex MedPlus. Má antiseptické účinky, dodá rtům hydrataci a zklidní podráždění. Obsahuje eukalyptus, kafr a mentol. 

Doporučená cena 109,- Kč.














7) PRO MAGICKÝ POHLED
essence urbaniced oční linky

essence urbaniced oční linky

essence urbaniced oční linky

A je tu něco z dekorativní kosmetiky, co mi udělalo trojnásobnou radost. Protože 1) mám ráda zn. essence, 2) lákalo mě něco z řady urbaniced 3) došly mi tekuté linky. 

Linky jsou temně černé a hrot mají takový tužší, podle mě silikonový, ale zas není tvrdý úplně, není jako hrot fixy, je mírně ohebný. Vypadá příjemně. 

Doporučená cena 84,90 Kč.





8) METALICKÝ EFEKT OČÍ
essence urbaniced oční stíny a tvářenka

Z řady urbaniced od Essence byly v boxu i tyhle metalické oční stíny v krásné stříbřité barvě. Líbí se mi jejich obal a jsem zvědavá, jaké budou při líčení a jakou budou mít výdrž. 

Doporučená cena 59,90 Kč.








9) TVÁŘIČKY JAK OD MRAZU
A v boxu byla ještě jedna věc z dekorativky, a to tvářenka opět od essence z řady urbaniced (na fotce se stíny výše). Tu jsem měla v DMku v ruce, ale kvůli plnému košíku jiných potřebnějších věcí jsem ji zas vrátila. Tvářenek mám tolik, že jsem si zakázala kupovat další. Takže jsem měla radost, že si ke mně nakonec cestu našla, i když nepopírám, že ještě větší radost by mi udělal rozjasňovač. 
Mám od essence asi 4 jiné tvářenky a vždy jsem s nimi byla spokojená. Mně nevyhovují tvářenky s výraznou pigmentací, mám ráda spíše střední krytí a raději přidám další vrstvu, když chci tváře více zvýraznit. Tak doufám, že i tato bude v pohodě a oceňuji toto hranaté balení, které se mi lépe skladuje. 

Doporučená cena 89,90 Kč. 


SHRNUTÍ

Musím říct, že box se mi líbil a obsah mi vyhovuje. Cena boxu byla 269,- Kč, s poštovným mě stál 354,- Kč a hodnota produktů je 644,- Kč. Jsem s boxem spokojená a další edici si určitě objednám zas, pokud to stihnu, protože se po nich doslova zapráší do dvou dnů. 

Amai krém na ruce a nehty .................  49,90
Batiste suchý šampon..........................  69,90
Tetesept pěnivá krémová sůl ............... 49,90
Lirene hydratační tonikum ...................  79,90
Sebamed hydratační mléko .................  49,90
Blistex balzám na rty ............................ 109,-
Essence tekuté linky .............................. 84,90
Essence oční stíny.................................. 59,90
Essence tvářenka ..................................  89,90
__________________________________________

CELKEM ............................................... 644,- Kč


Výrobky můžete vidět i na videu ZDE:




Patříte mezi těch 50, co si box také objednaly? Pokud ne, líbí se vám jeho provedení? Máte některý z těchto výrobků vyzkoušený? 

29 komentářů:

  1. Je super, že boxík obsahuje také rôznorodé produkty, že z každého niečo :) V poslednom čase rada skúšam rôzne krémy na ruky, takže mňa najviac zaujal krémik :) Box som si ja osobne neobjednávala. Prevedenie je podľa mna veľmi pekné. A keď tak pozerám na tie produkty tak z týchto nemám vyskúšane nič :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem na ten krém zvědavá. Jeden jsem měla v tomto boxu a jiný od stejné značky jsem vyhrála na soutěži na FB, tak si jeden nechám a druhý dám do nějaké soutěže nebo swapu. :) Podle popisu by měl být fajn, jestli nezanechává mastný film. :)

      Vymazat
  2. Obsah balíčku rozhodně vypadá dobře, vybrali věci, které každý využije ale mě ta limitka Urbaniced nějak vůbec nezaujala :) Balzám Blistex je ale opravdu super.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se to Urbaniced nějak líbilo kvůli obalům a nápisům. :D Jinak souhlasím, složení balíčku bylo hezké, od každého něco. :) Na blistex se těším.

      Vymazat
  3. Mě limitka Urbaniced také moc nezaujala, ale musím říct, že zrovna v boxu byly tedy pěkné produkty, které by mě určitě neurazily. Líbí se mi navíc různorodý obsah. Možná též popřemýšlím o koupi :-)
    Ketrin Fl ~ CALL ME KETRIN BLOG

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem zvědavá na ty linky Urbaniced. Ten hrot je takovej zajímavej :)

      Vymazat
  4. Já mám překvapení ráda, takže taky přemýšlím o nákupu něčeho takového. prostě překvapení.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přesně tak, to překvapení, co v tom bude, to za to stojí, a když to není každý měsíc, tak proč to nezkusit :)

      Vymazat
  5. Super box, já nevěděla ani že takovýhle existuje :D
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já o něm slyšela minule poprvé a to už byl vyprodaný, tak teď jsem to stihla :)))

      Vymazat
  6. Boxík jsem si neobjednávala a docela toho lituji.. Je hodně povedný a opravdu napráskaný produkty, které bych využila a použila. Hlavně Blistex balzámky. Za mě jsou to nejlepší balzámky :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ho objednala poprvé, fakt jsem z něj potěšená. Na ten Blistex jsem tedy zvědavá, ještě jsem ho neměla.

      Vymazat
  7. Kdybych chtěla takový box, tak si ho objednám jedině z této stránky, protože obsahuje opravdu skvělé výrobky. Taky bych byla velmi spokojená. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám kupkosmetiku.cz ráda. Mají podle mě dobrý sortiment. Přešla jsem k nákupům tady místo VMD drogerie :))) Hlavně tam mají vše od essence a catrice a to jsou moje oblíbené značky :DDD

      Vymazat
  8. Z tohodle boxu bych byla velice spokojena. :)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ano, přitom krabice nebyla moc velká, ale nacpali tam toho hodně :D

      Vymazat
  9. O boxu jsem nikdy předtím neslyšela, až od tebe :-) nejvíc mě zaujala ta medová koupel, to by bylo báájo vyzkoušet :-D A tonikum od Lirene je vážně perfektní, taky jsem ho měla :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No vidíš, akorát si napouštím vanu, teď čtu komentář a nebýt ho, zapomněla bych na ni. Tak já jí hned dneska zkusím. :D

      Vymazat
  10. Vybrali zajímavé produkty, nejvíc by mě asi potěšila ta tvářenka (taky jsem na ni koukala) a suchý šampon, který si plánuju pořídit :)
    Double Infinity

    OdpovědětVymazat
  11. Podľa mňa podarený box, len essence produkty by ma až tak nepotešili.

    pinkshaaark

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to já mám essence zas ráda, takže u mě dobrý. Mě trochu vyděsil SebaMed, který jsem nikdy neměla.

      Vymazat
  12. O tomto boxe krásy počujem po prvý krát, no veľmi ma zaujal, nakoľko je to prekvapenie čo v krabici nájdeš a prekvapenia zo sveta kozmetiky mám veľmi rada.
    Najviac by ma tu asi potešila dekoratívka, ktorej ja ako vizážistka nemám nikdy dosť a suchý šampón Batiste chcem vyskúšať už strašne dlho pretože z každej strany je naň pozitívna reakcia, no prípravky SebaMed budú taktiež iste kvalitné a účinné.

    http://firstblogmaggi.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  13. Já jsem o boxu ani nevěděla, ale měla jsi v něm opravdu boží věci :) Seba med je podle mě super, hlavně zbožnuju jejich opalováky :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak jsem na něj zvědavá. :) Mě nějak nelákal, ale ráda ho zkusím.

      Vymazat
  14. Já mám box taky doma, ještě nenafocený, protože nemám čas :-( Ale příští týden bude 100% na blogu. Pár věcí mám s jinou ,,příchutí" a jsem max spokojená.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak už se těším. Já myslela, že jsem poslední louda. :D Taky poslední dobou vůbec nestíhám :)))) Takže tě chápu.

      Vymazat
  15. Pěkný boxík, s obsahem bych byla taky určitě spokojená. Suchý šampon mě hodně zaujal :)

    OdpovědětVymazat
  16. Líbí se mi ten suchý šampón, ale ze zbytku až tak naďšená nejsem

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář ke článku, Radka.