sobota 25. července 2015

Čím víc utratím, tím víc vydělám - znáte Refundo?

zdroj
Ahoj všem, co nakupují občas i přes internet. Možná víte, že existují stránky, kde vám z vašich internetových nákupů vrací nějaká % peněz zpět. Prohlížela jsem si, jak některé z nich vypadají a jaké e-shopy s nimi spolupracují, a nakonec jsem se rozhodla vyzkoušet a používat Refundo. Našla jsem tam e-shopy, přes které nakupuji, a myšlenka, že dál budu nakupovat tam, kde jsem zvyklá, a z každého nákupu mi přičtou třeba 4% (ale u některých e-shopů vrací až 15%), se mi docela líbila.



Takže jsem se zaregistrovala (ZDE), což jde jednoduše i tlačítkem Registrovat přes FB. Ale trochu jsem se bála, jestli to bude fungovat, poslední dobou nejsem tak důvěřivá, jako dřív. Objednala jsem si pak zboží u Bati - to byly ty boty se slevou 70%, které jste mohli vidět v červnových novinkách (video zde) a ve VMD drogerii - což jste neviděli, protože to byly potřeby na úklid a praní. Za oba nákupy mi skutečně byly procenta připsána. Penízky si na svůj účet můžete nechat poslat už při částce 25 Kč, což je další plus. Protože spousta podobných firem má podmínku třeba 1000 Kč, což nenasbíráte ani za 2 roky, pokud nakupujete jen občas jako já a slevy jsou cca 4%.

Měla jsem tam tedy částku přes 100 Kč, tak jsem si je nechala jedním kliknutím poslat na účet. A mohu potvrdit, funguje to, hned druhý den byla částka na mém účtě, ráda vám ukážu screen. :)

obrázek 1: takhle jsem viděla částku na stránce Refunda, je to včetně bonusu za registraci
Zde jsem klikla na tlačítko Vyplatit peníze - vpravo


obrázek 2: částka byla druhý den na mém účtě
internetový přehled z mého účtu u mbank

Co bych ještě ke stránkám řekla?

Nyní tam probíhá i soutěž, která spočívá v tom, že se o stránce zmíníte svým známým. Pokud se na stránku podívají, načítají se body (1bod za 1 člověka, co se na stránku mrkne). Celý měsíc se body sčítají a můžete nakonec vyhrát poukaz do Tesca. Tak proč o stránkách neříct dál. Tím pádem říkám narovinu, že budu ráda, když se na Refundo podíváte, i kdybyste se nakonec nechtěli registrovat, přispějete mi tím 1 bodem :)

Co se týká e-shopů, každý den přibývají nové. Z těch, kde občas něco kupuji, jsou to např. tyto: ZOOT, krasa.cz, baťa, aliexpress, tchibo, vmd drogerie, douglas. Najdete tam lékárny, potřeby pro dům a zahradu, cestovky, potřeby pro domácí mazlíčky atd.

Další vychytávka je aplikace, kterou si nainstalujete do vašeho prohlížeče a ono vás to samo upozorní, když najedete na e-shop, abyste nezapomněli využít slevy přes Refundo. To jsem si nainstalovala po té, co jsem nakoupila v Douglasu a na refundo jsem jaksi zapomněla. :)

Jinak po přihlášení máte k dispozici různé přehledy, vaše objednávky, kolik jste za ně získali, ale třeba i historii prohlížení, na jaké e-shopy jste koukali a kolik % z nákupů tam jde zpět (obr.3).

obrázek 3: z historie, na jaké e-shopy jsem se dívala a kolik % bych z nákupu získala


Přiznávám se, že poslední roky nakupuji přes net ráda, zejména věci do domácnosti, prostě proto, že se mi s nimi nechce tahat z obchodů. Tím myslím jednou za čas objednávku prášku na praní ve velkém balení, tablety a soli do myčky, aviváže, velké balení toaletních papírů, útěrek i kapesníčků, krmivo a stelivo pro kočku apod. Určitě je to fajn i pro lidi, co nakupují plíny apod. Navíc na stránkách je srovnávač cen, takže lehce najdete, na kterém e-shopu nakoupíte zrovna levněji.

Také tam najdete různé slevové kupóny, takové to: zadejte do objednávky kód xxxxx a dostanete 20% slevu přímo na e-shopu. No proč ne.


Neměla jsem vůbec v úmyslu o tomto psát, ale přiznám se, že mám z vydělané stokoruny radost a zaujala mě právě běžící akce, že kdo se zaregistruje nyní, má 50% navíc ze svých získaných slev z nákupů za prvních 14 dní.
zdroj

Na stránkách se dá dokonce i vydělávat tím, že byste hledali nové lidi na registrace, což dělat nebudu, mně se líbí už to, že ročně pár stovek dostanu zpět z vlastních nákupů. Ale zmiňuji to, protože jsem už viděla, že to občas někdo nabízí jako jednoduchý přivýdělek - práci z domova. Inu, na druhou stranu, proč ne, pokud někdo nemá jinou příležitost, jak si vydělat, tak každého věc. :)

Takže na závěr moje otázka:
Kolikrát do roka nakupujete něco přes net a jaký sortiment? Jak se vám tento způsob vydělávání na vlastních útratách líbí? 

12 komentářů:

  1. Tuhle stránku znám a na podobné jsem si dokonce založila účet, ale na internetu moc nenakupuji a když zrovna ano, zapomenu, že jsem vlastně na oné stránce zaregistrovaná :D Každopádně je to super!

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tady je právě dobré, že mají tu aplikaci, která sama upozorní. Např. přišel mi e-mail od Bati, že mají slevy, najedu na ně přes ten mail a vyskočí mi dole okno, jestli chci nákup provést přes refundo. :) Jinak bych taky zapomínala, což se mi stalo u toho nákupu v Douglasu, když jsem tu aplikaci ještě neměla v prohlížeči.

      Vymazat
  2. Používám něco podobné a to je plná peněženka. :)
    http://anyworld0036.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jj, ta je taky dost známá, taky jsem na ní koukala, ale něčím se mi tohle zdálo ještě lepší :)

      Vymazat
  3. Na odkaz jsem klikla, tak snad se ti jeden bodík přičte. Držím palce. Jinak jsem už o tomhle slyšela a zvažuji, že se zaregistruji, ale na slovenském refundo. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. Jejda, děkuju moc, o tomhle jsem vůbec nevěděla! Internet je skutečně bezedná studnice vychytávek. Jsem studentka, takže každá ušetřená koruna je vydělaná. Jinak jestli někoho na oplátku zajímá možnosti přivýdělku přes internet, zaujala mě možnost výuky jazyků a píšu o tom více zde: https://studentkapracuje.wordpress.com/2015/07/28/dalsi-super-moznost-vydelku-z-domova/ Budu ráda za návštěvu! A ještě jednou díky, budu o registraci vážně uvažovat!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se na tom líbí, že tam jsou e-shopy všeho druhu, od nářadí až po jídlo. Já na tyhle věci moc nejsem, ale po skoro půl roce používání Refunda můžu říct, že to za to stojí. Celkem jsem tam "vydělala" už 2 tisíce a to je super. :) Za to si můžu koupit něco krásnýho. :)))

      Vymazat
  5. tyjo, tak to vypadá dost dobře, díky za tip :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  6. Často jde více než cashbackem ušetřit pomocí slevového kupónu http://slevovykupon.net/

    OdpovědětVymazat
  7. Cashback portály jsou zajímavé pro ty co častěji nakupují na internetu. Také jsem nějaké vyzkoušel. Mají různé přednosti, záleží kdo co hledá. Mě zajímalo kdo dává nejvyšší cashback, má široký výběr obchodů a na věrnostním programu se také dají vydělat slušné penízky, proto jsem teď na Ziskejte.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Refundo kdysi dobrý, ale dnes je dle mého nejlepší Plná Peněženka https://www.plnapenezenka.cz/vitejte , mám už přes rok a nikdy žádný problém. doporučuji

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář ke článku, Radka.