sobota 11. července 2015

ASTOR Fashion Studio lak na nehty

Ahoj všem,

je tu slibovaný článek o 10 odstínech laků na nehty od Astoru, které jsem koupila minulý měsíc ve výprodeji v Tetě, kdy mě jeden stál 15,- Kč. Proto jsem této slevě nemohla odolat a koupila jsem si jich 10, protože mají takové originální barvy, které doma v podstatě nemám.



Tady vidíte všech 10 pohromadě. Zkoušela jsem je přes měsíc, s podlakem, se slupovacím podlakem, s topcoatem, bez něj. S krycím topcoatem na gel lak essence mi vydžel týden! Celých 7 dní a ani oděrka, spíš už začínal odrůstat. Bez krycího laku tak 1-3 dny, taky záleželo, co jsem dělala. Nejčastěji si ale lak ničím při otevírání nějakých stínů, při odepínání pásu v autě a při tankování benzínu, máte to taky tak?
Astor Fashion Studio laky na nehty

Ty barvičky jsou nejen krásné, ale i pěkně syté, takže kromě jednoho (oranžového) stačily v 1 vrstvě, jen ten jeden ještě prosvítal, tak jsem dala vrstvy dvě. Lak se krásně nanáší, štěteček je dobrý, kupodivu jsem málokdy nějak přetáhla mimo nehet a to nejsem na lakování žádný odborník. Takže můžu říct, že jsem s laky velice spokojená!

Astor Fashion Studio laky na nehty


Tuto fotku jsem vám dávala na FB, kde jste mohli soutěžit o ten růžový v rohu. Vyhrála ho nakonec Adélka z Moravy, psala, že se jí barvička líbí, tak jsem měla radost.

Astor Fashion Studio laky na nehty

A teď se tedy podívejte na každý lak zvlášť, prosím, přimhuřte očka, pokud vidíte nějaké nedokonalosti, lakovat nehty není moje silná stránka a kvůli nafocení jsem to někdy dělala fakt ve spěchu.

Vezmu to v pořadí podle poslední fotky. Pokud chcete fotku zvětšit, klikněte na ní.

308 - Caribbean Trip:










109 - Midnight Silk:




202 - New Bohemian:















203 - My Pink Lady:




302 - Dragon Fruit:











303 - Crazy Fire Dance:




278 - Tam Tam Fever:




297 - Sahara Sunset:








275 - Land Of Volcano:









298 - Tropical Sun:


Tento jsem používala jako první, proto mám fotky jen takhle, neměla jsem ještě vymyšleno, jak je budu fotit. Líčení je s paletkou Maybelline. 


Pokud mám vybrat, která barva je pro mě nejhezčí, tak je to těžká volba, ale asi My Pink Lady. 


A jaký lak máte na sobě při čtení tohoto článku vy? ;)

6 komentářů:

  1. To je teda barviček :-)
    Zvu tě na http://siraelxy.blogspot.cz/2015/07/1-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  2. První modrá je krásná a taky ty růžové se mi hodně líbí :) A pokud vydrží tak dlouho jak říkáš tak jsou opravdu super :)

    http://sweetelis.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  3. Všechny barvy jsou boží ! :) Obzvlášť za tu cenu :) Pěkná recenze !

    OdpovědětVymazat
  4. Momentálně mám na sobě Miracle gel od Sally Hansen, odstín Throwing Shade - krásně světle růžový, s top coatem stejné značky. Jsem zvědavá na avízovanou výdrž, protože na mně laky vyloženě hoří ;) Nejvíce je ničím při úklidu kovových autíček mého 4 letého syna a při různých hrách s jeho hračkami. Posledně jsem odrovnala lak při "hňácání" směsi na květákové karbanátky. Holt normální ženská nemá ruce jen na ozdobu a ťupkání na klávesnici :D

    www.simply-pleasures.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné barvy.. Hlavně ty růžové laky se mi líbí.. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář ke článku, Radka.