pátek 3. července 2015

Spotřebováno - květen a červen 2015 VIDEO

Ahoj ženy a dívky,
na youtube bylo dnes konečně nahráno moje další video, tentokrát o spotřebovaných produktech za měsíc květen a červen. Je to již 19. video od chvíle, kdy jsem se rozhodla začít natáčet na youtube (což bylo 30.3.2015). Zde se jedná především o produkty z drogerií.



Pokud se vám video bude líbit, budu ráda za váš odběr kanálu. Pokud máte nějaké rady a tipy, jak natáčení vylepšit, pište mi sem do komentáře. Tentokrát jsem točila na zrcadlovku a zase se mi nepovedlo mít video ve velikosti přes celou plochu videí, vůbec nevím proč. Ale snad i tak se vám bude líbit.


odkaz zde: https://www.youtube.com/watch?v=258B0wurFY4

4 komentáře:

  1. mne náhodou šampóny od Syossu vyhovujú, nehovorím, že to je zázrak, ale mám vlasy oveľa jemnejšie :) ale asi riadne závisí od typu vlasov a podobne :) inak super video ;)
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, jde hodně o typ vlasů i délku, já po něm měla vlasy brzy mastné a zplihlé. I když jsou i horší, našla jsem i lepší, třeba ten aqualight od pantene nebo teď od Balei šampon na dlouhé vlasy.

      Vymazat
  2. Super video, vypotřebovala jsi toho celkem hodně :) Tuhé antiperspiranty od Rexony jsem si teď také hodně oblíbila a Aroma ritual sprcháče mám osobně moc ráda a mně teda voní i po vykoupání/osprchování :)

    http://sweetelis.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já je měla ještě loni taky ráda, ale sprcháče od balei mi voní líp a co se výdrže vůně týče, tam jasně vedou ty od playboye :) Takže s dermacoláckýma končím.

      Vymazat

Děkuji za váš komentář ke článku, Radka.