pátek 17. července 2015

Vybarvi se 3 - já a NEONKY (pátek)




Neonové barvičky, to byla moje láska snad od doby, kdy se objevily. Někdy na základce na druhým stupni jsem dostala svoje první zvýrazňovače - růžový, zelený, žlutý a oranžový. Byla jsem deníčkový typ, takže jsem je používala denně. (Poznámka pro mladší ročníky - ne, internet ještě nebyl k mání).




Časem se tyhle zářivé barvičky dostaly i na oblečení a já ho musela mít. Protože jsem byla v té době v pubertě a jediná mnou uznávaná barva byla černá, měla jsem ráda tu kombinaci černé s neonovou růžovou, s neonovou zelenou či fialovou. No - ráda, já tyhle barvičky prostě miluju!

A roky plynuly, mě však dodnes láska k neonkám neomrzela. Samozřejmě se je snažím omezovat, protože v mém věku se to nesluší. (To se říká, i když se snažím kašlat na to, co si druzí myslí.) Ale víte co, věk je jenom číslo a člověk má nosit to, v čem se dobře cítí. Takže když se mi chce, tak si prostě neonový kousek obleču a nebo na oči hodím neonový stín. Ono spíš záleží na tom, kam v tom jdete, s kým tam jdete, ale prostě nosit se to dá.

Takže co se šatníku týká, pár kousků by se našlo, od neonově růžového spodního prádla, přes trička, tílka až po doplňky v podobě naušnic, náramků a náhrdelníků. Je fakt, že poslední dobou kvůli tomu pitomýmu věku přesouvám neonovou spíš na to spodní prádlo a župany. Ale stejně se mi líbí neonová tílka, aspoň doma na zahradu je prostě musím v zásobě mít.



Co se týče kosmetiky, vlastním dva neonové laky od dermacolu, ale nepatří k mým oblíbeným, tohle podle mě zdaleka nejsou pravé neonky. Taky bych sem zařadila nějaké další laky, které nenesou označení neonové, ale mně tak připadají. Ten essence je zářivě zelený, není to na fotce vidět.



Moje líčící kosmetické neonové produkty:

Stíny mám z neonové řady flormar.




Neonové stíny jsou snad i tyto z paletky sleek Ultra Matts V1:



No a nevím, ale ten filaový od zoevy je taky pořádně zářivý, i když je "měňavý", tak ho sem dám dnes taky:


Krásná zelená je i v této paletce essence z limitky hugs & kisses, což byla moje hodně oblíbená řada.









Rtěnky, tak tam bych za neonové považovala nejspíš tyhle:



Jdeme na dnešní odpovědi do tagu:

Neonový tag

Máš ráda neonky?
no jéje, to jsou barvičky, všechny ostatní jsou proti nim jak ovoce ve tmě

Tvá nejoblíbenější neonka?
těžká otázka, ale nejspíš ta růžová, ta je nejkrásnější

Strhla tě tahle vlna sebou nebo tě nechala chladnou?
To spíš já jsem strhla vlnu, byla jsem rozhodně mezi prvními, kdo neonky vytáhl, když jsem je ještě za totáče získala přes známé ze západu, heč :))) a protože recese ke mně vždy patřila, jako první jsem nosila i neonové naušničky a doplňky (asi v roce 1986).

Jaké barvy kombinuješ s neonkami?
černou, bílou, džínovinu, v doplňcích i neonky mezi sebou

Neony radši na oblečení nebo v líčení?
oblečení :)

Vlastníš neonový lak?
ano a růžový nosím fakt ráda, ať si každý trhne nohou, koho tím pohoršuju :)

Tvůj nejoblíbenější neonový produkt?
růžové stíny flormar

Neonový wishlist?
- uvažuji stále o této paletce, ale ještě nejsem rozhodnutá na 100% - Urban Decay Electric - možná neonově nevypadá, ale líčení s ní je krásné zářivé


- novou neonově růžovou podprsenku, nějaký neonově zelený/žlutý lak na nehty
- nevím, jestli tyto boty považovat za neonové, ale mně se hrozně líběj (mají je na ebay) -a ty tkaničky ;)

a nějaký neonový UV lak, co svítí :)

star gazer
Kde máš neonovou nejraději?
Jednoznačně na plavkách, v neonových barvách vypadá pleť krásně opálená, i když není :) První neonové plavky jsem sehnala v obchodním domě Máj, když jsme byli na školním výletě v Praze. Měly ten nejlepší střih, jaký jsem kdy viděla, bylo růžovo-fialovo-černé a stály 360 Kčs, což byly za totáče nějaké peníze (např. 1/3 měsíčního platu mé mámy). Ale byly fantastický! Možná je mám dodnes schované na památku. :) (Bylo to v roce 1987).

Další moje produkty v neonových barvách:


pár z mých doplňků:


a že mám neonovou fakt ráda, o tom svědčí i to, že moje jediné dioptrické brýle jsou také neonově zelené:


A jdeme na líčení, tedy já se jdu nalíčit, nafotit a pak to sem vložím, tak snad se mi dnes zadaří lépe, honím to na poslední chvíli, protože jsem tři dny marně líčila tou včerejší bílou a stále se mi nedařilo. :)



A teď s jinou rtěnkou a jinými naušnicemi:





Další 2 jsou dost podobné, "najdi sedm rozdílů" hihihi :)))




moje ouška :)




Těším se moc na články ostatních holek,  na další inspiraci, jak neonky použít, takže tady máte seznam zúčastněných blogů:

HeviSkodulkaLucie LSG, Life with SandraLucie KatrňákováMichaela HervíkováPrimadonna GirlBdreamsLife BabylovePropadlo do životaLucisBlogOh, Thanks Iam a womanNikolHope LessPinkShaaarkKateřina VýmolováLife Of MarthaZuzz Make-up

A co vy, máte rádi neonové barvy?

21 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Díky :) A to jsem to dělala tak rychle, prostě někdy se člověk snaží a nedaří se, jindy na to má 10 minut a povede se :)

      Vymazat
    2. Přesně taky to znám.. mé dnešní všechna líčení jsou tím důkazem.. :D Během hodiny jsem to měla i nafocený.. : D

      Vymazat
  2. Pěkné laky a líčení, to muselo dát práci.. já si zrovna vcera koupila neonově růžou podprsenku v hm ve slevě, sháněla jsem ji strašně dlouho, k černému tílku čekám, že bude vypadat dobře :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé a kde jsi ji koupila? Moje nejlepší neonová růžová podprsenka byla taky ze slevy v New Yorkru, od té doby jsem tak krásnou nikde neobjevila, taky pořád hledám a hledám. A vypadá to dobře k černému tílku :)

      Vymazat
  3. To líčení je moc pěkné! :) Vidíš, na neonové prádlo jsem zapomněla, že mám... :D No, asi žádná velká škoda, že si to moji čtenáři nedozvědí... :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem váhala :D Ale co už, když mně se ani jiné podprsenky nelíbí, tak akorát pod bílý trika tahám bílé, jinak každý den sáhnu po růžové. :) Mám ráda recesi, tak jsem to tam hodila :))) Jestli si jako někdo všimne. :)

      Vymazat
  4. Super líčení! :) Mimochodem já taky strašně ráda používám zvýrazňovače a podtrhávám si snad všechno co jde! :D

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) že jo, já měla i skripta úplně zabarvený a pak si i všechno líp pamatuju, vybaví se mi: ááá, to je ten zelený odstavec... :)))

      Vymazat
  5. Juuu, to je super článek a tolik oblečení v neonových barvičkách. Konečně někdo kdo má taky rád barevný svět. :-) S tou růžovější rtěnkou se mi líčení líbí více, máš ho prostě dokonalé. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Mně se taky ta růžová líbí víc (Me me me), ta oranžová (Astor) na fotce vůbec tak nevynikla, jako na živo.

      Vymazat
  6. moc pěkné a výrazné party líčení ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono to na živo bylo normálně nositelné, přece jen s tím bleskem to víc vynikne. děkuji :)

      Vymazat
  7. Koukám, že neonová je tvá láska :) A taky ti moc sluší! Ty svítící laky vypadají pěkně, to bych si nechala říct :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám je ráda, ale moc často v líčení nepoužívám, když už, tak 1 - 3 barvičky. Tohle byl takový pokus a mix více barev. :)

      Vymazat
  8. Líčení je tedy parádní, Radko :-) Já teda takhle sbírku neonových věcí nemám. Co se týče stínů, držím se spíše při zemi, hodně používám zemité a nude odstíny. Teď jsem tedy propadla zlatavému líčení. Ale tobě to teda parádně sekne! :)
    Ketrin Fl ~ CALL ME KETRIN BLOG

    OdpovědětVymazat
  9. Nádherné líčení! A Electric paletku od UD musím mít také :D

    OdpovědětVymazat
  10. Líčení se vážně povedlo, super !! :)

    OdpovědětVymazat
  11. Dobré líčenie!! Ja som tú paletku od Sleek vyhodila, podľa mňa veľmi zlé tiene a vôbec nepigmentovali.. Pozývam ťa na moju prvú GIVEAWAY :)

    http://drewsbeauty.blogspot.sk/2015/11/moja-prva-giveaway.html

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář ke článku, Radka.