čtvrtek 30. července 2015

Rimmel - lak Salon Pro 238 Angel Wing

Rimmel Salon Pro with Lycra 238 ANGEL WING

Ahoj kočky,
dnes tu mám krátký článek s ukázkou jednoho z mých laků. Je to můj čtvrtý z této řady Rimmel Salon Pro s lycrou, která dává nehtům elasticitu, takže se nelámou, ani když s ním někde nechtěně klepnete, což se mi stává často. A také má díky tomu schopnost se hned neodloupnout z nehtu. Proto mám tyto laky ráda. 


Cena je přibližně 100,- Kč a můžete jej zakoupit v každé drogerii, kde je Rimmel nebo na stránkách www.rimmel.cz


Rimmel Salon Pro with Lycra 238 ANGEL WING
Odstín je takový sladce růžový, ale žádná neonka, co by řvala už zdáli. Barva je sytá, je však potřeba nanést dvě vrstvy, v jedné vrstvě místy prosvítá a jsou vidět tahy štětcem, ve dvou vrstvách je krytí dobré. 











Rimmel Salon Pro with Lycra 238 ANGEL WING

Rimmel Salon Pro with Lycra 238 ANGEL WING


Nanáší se dobře, štěteček je trochu zploštělý a lak má dobrou konzistenci, po natření se povrch sám sjednotí a uhladí, takže nanést jde rychle. Také úžasně rychle zasychá, takže lakuju jeden prst po druhém, když mám desátý, můžu jet druhou vrstvu.



K balení bych výhrady měla. Tyto laky mají poměrně velkou lahvičku a víčko je klasicky šikmé, jak to u rimmelu bývá. Což se mi moc nelíbí, protože se mi výrobky pak špatně skladují, mám mírně obsedantně-kompulzivní poruchu a mám ráda věci zarovnané a tyhle šikmé mi pak nejdou zařadit mezi ostatní :) Řešením je mít jich víc a vyrovnat je vedle sebe.


Ale když pominu šikmá víčka u většiny rimmeláckých produktů, tak mi velká lahvička vadí i proto, že mám pocit, že tyto laky nemám šanci vypotřebovat do dna. Mně by úplně stačilo poloviční balení. No a samozřejmě mám trochu i problém při nanášení, že tlusté víčko se hůř drží, naštěstí lak má tak dobré vlastnosti, že stačí dvakrát přejet po nehtu a lak se sám uhladí, takže to zas není až takový problém.


Tady jsem lak zkusila dozdobit topcoatem od essence:


a zde s malinkými glitry od miss sporty: 


Moje celkové hodnocení? Dávám těmto lakům 9 z 10 jen kvůli tlusté lahvičce. Tento odstín se mi moc líbí, teď v létě na opálených prstech vypadá dobře, škoda, že je moc opálené nemám. Jeho výdrž je slušná, s topcoatem vydrží fakt až týden. A to je to, proč mám od rimmelu právě tyhle laky nejraději.

Článek o mém prvním laku z této řady najdete ZDE.

Máte také nějaký lak z této řady? Přemýšlím teď o těch nových NUDE, už jste je někdo prohlížel nebo dokonce koupil? 

6 komentářů:

  1. Jeden z těchto laků vlastním a je to můj nejoblíbenější. Nevadí mi na něm nic, ani víčko. Dobře se nanáší a skvěle vypadá. Na jejich nude laky jsem se zatím nedívala a asi by to nějaký chtělo

    Jsi krasna

    OdpovědětVymazat
  2. No, tak právě máme úplně stejnou manikúru. Taky mám růžové nehty a na dozdobení jsem použila ten top coat od essence. Napřed jsem ho měla taky jen na prsteníčku, ale tak se mi zalíbil, že jsem si ho dala i na prostředníček. :-) Jinak s tím tlustým víčkem s tebou souhlasím. Taky mám jeden takový doma a drží se to docela špatně.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Krásná barvička, já mám laky od Rimmelu ráda :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  4. Ten je krásný. Taková sladká růžová :))

    Haul | July 2015

    OdpovědětVymazat
  5. Ta barvička toho růžového laku je prostě boží! :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
  6. Nádherné nehtíky.. :-)

    http://wormake.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář ke článku, Radka.